Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Heslegård lægger rammer til ECCO Cup

Heslegård Sportsrideklub i nordsjælland lægger i weeekenden rammer til den sidste ECCO Cup kvalifikation for i år, der er kendt som Jackpotrunden, hvor der står dobbelte pointtal på spil

 

ECCO Cup på Heslegaard

Adskillige af Danmarks bedste unge dressurryttere mødes denne weekend, når Heslegård Sportsrideklub (HGS) inviterer til sidste kvalifikation af ECCO Cup for juniorer, ungryttere og U25-ryttere. Sidste runde af den populære cup er også kendt som Jackpotrunden, fordi ekvipagerne optjener dobbelt point. Så der er for alvor noget at ride om. Kvalifikationen rides over to dage; lørdag og søndag.

 

 

Dobbelt pointantal på spil
17 juniorer, 14 ungryttere og 8 U25-ryttere skal i kamp om pointene ved Jackpotrunden og dermed forsøge at tjene nok point til at opnå adgang til den spændende ECCO Cup finale, der afholdes hos Uggerhalne Sportsrideklub i Nordjylland den første weekend i december. Den sidste kvalifikationsrunde i ECCO Cup, er kendt som Jackpotrunden, fordi ekvipagerne ved denne runde optjener dobbelt point.

 

 

Kvalificeret til finalerunden er de 15 Kat. I og 10 Kat. II ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. Kvalificeret til finalerunderne for juniorer og ungryttere er de 15 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. For både ponyer, juniorer og ungryttere gælder det, at man skal have redet andendagens finale ved minimum to af kvalifikationsstævnerne. Kvalificeret til U25 finalerunden er de 10 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder.

 

Læs mere om ECCO Cup her

 

Billede

 

Heslegård Sportsrideklub i nordsjælland lægger i weeekenden rammer til den sidste ECCO Cup kvalifikation for i år, der er kendt som Jackpotrunden, hvor der står dobbelte pointtal på spil (Arkivfofo: Tine Lessèl)

 


Tilføjet d. 30-10-2018 kl. 12:39 af i kategorien Ridesport.
Tags: Ecco Cup og Heslegård.

Seneste relaterede nyheder
08-12-20 ECCO Cup finalen alligevel reddet
11-09-20 Ecco Cup jackpot i Solrød
22-02-20 Ecco Cup udfordres af overvældende interesse
03-12-18 Imponerende præstationer i ECCO Cup finalerne
05-11-18 Flot jackpotrunde ved ECCO Cup
09-10-18 3. kvalifikation af ECCO Cup afgjort
25-06-18 ECOO Cup kvalifikation i Hjallerup afgjort
03-11-17 Heslegård klar til sidste ECCO Cup kvalifikation
23-09-17 ECCO Cup finalerne flyttes til Uggerhalne Sportsrideklub
15-03-17 Ponyer til ECCO CUP


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider