Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot jackpotrunde ved ECCO Cup

Årets sidste ECCO Cup kvalifikation - den såkaldte jackpotrunde - der blev afviklet hos Heslegård Sportsrideklub (HGS) bød på masser af flot dressur i dejlige rammer, og der blev virkeligt kæmpet om pladserne mellem de unge ekvipager

 

Sidste kvalifikationsstævne

I weekenden blev tredje og sidste kvalifikation af ECCO Cup for junior-, ungryttere samt U25-ryttere afviklet hos Heslegård Sportsrideklub (HGS). Kvalifikationen var den såkaldte Jackpot-runde, hvilket betyder, at ekvipagerne kunne optjene dobbeltpoint, og dermed var der virkelig noget at ride om. Vinder i juniorklassen blev Sara Aagaard Hyrm og Skovborgs Romandinov, mens Sara van Deurs Petersen tog sejren med Katholm's Ronaldo hos ungrytterne. Kvalifikationen for U25 blev vundet af Pernille Koch Rasmussen og Heslegård's Robert. Stort tillykke til jer alle.

 

Sejr til Sara og Romadinov
ECCO Cup kvalifikationen blev redet over lørdag og søndag, og i kvalifikationen for juniorerne blev det altså Sara Aagaard Hyrm og Skovborgs Romadinov, der løb med sejren. Parret opnåede 72,342% i lørdagens klasse og flotte 75,250% i søndagens kür. Det gav en samlet score på 147,592%. Andenpladsen gik til Maya Mosegaard Cramon og Livia Eg, der sluttede med en samlet pointsum på 142,814% efter de to dage. Lige i hælene på Maya var Sophia Ludvigsen og Gørklintgårds Jericho, de opnåede nemlig 142,779% og tog dermed tredjepladsen.

 

 

Se hele resultatet her

 

Kamp om pointene ved ungrytterne
Der var hård kamp om placeringerne hos ungrytterne, men efter søndagens kür var det Sara van Deurs Petersen og Katholm's Ronaldo, der kunne tage sejren. Dommerne belønnede parret med 70,570% i lørdagens ridt, mens det blev til hele 74,667% i søndagens kür. Dermed sluttede Sara og Ronaldo med en samlet procent på 145,237.. Karoline Rohmann og Noosa Melody satte sig på andenpladsen med en samlet score på 144,592%, mens Malene Aborg Quantico Nexen indtog tredjepladsen med en score på 139,327%.

 

Se hele resultatet her

 

Pernille og Robert vandt U25-kvalifikationen
Otte ekvipager var til start i kvalifikationen for U25-ryttere. Kvalifikationen blev redet i Intermediare II om lørdagen og Grand Prix kür om søndagen Vinder blev Pernille Koch Rasmussen og Heslegård's Robert. Parret opnåede 67,193% om lørdagen og 68,643% i søndagens kür og et samlet resultat på 135,836%. Emma Skov og Cracker Jack tog andenpladsen med to ridt til henholdsvis 65,614% og 66,434&%, hvilket betød en samlet score på 132,048%.

 

Se hele resultatet her

 

Finalen i ECCO Cup 2018 afgøres i Uggerhalne Sportsrideklub i Nordjylland den første weekend i december, og den salmede stilling for alle kvalifikationer kan ses på vores hjemmeside (opdateres løbende).

 

Læs mere om ECCO Cup her

 

Billede

 

Årets sidste ECCO Cup kvalifikation - den såkaldte jackpotrunde - der blev afviklet hos Heslegård Sportsrideklub (HGS) bød på masser af flot dressur i dejlige rammer, og der blev virkeligt kæmpet om pladserne mellem de unge ekvipager (Arkivbillede: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 05-11-2018 kl. 10:20 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
29-04-19 Vinderne i ECCO Cup-kvalifikationen er fundet
14-03-19 Sundeved igen klar til ECCO Cup
27-02-19 Sundeved Rideklub klar til ECCO Cup
30-10-18 Heslegård lægger rammer til ECCO Cup
20-09-16 DRF mellemrunde i weekenden


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider