ECOO Cup kvalifikation i Hjallerup afgjort

Sommerens sidste ECCO Cup-runde

I weekenden har der været travlhed i de forskellige klasser i ECCO Cup'en, hvor tredje kvalifikationsrunde, der er sommerens sidste runde, blev afviklet i forbindelse med landsstævnet i Hjallerup, og der blev budt på masser af seværdig ridning, både lørdag og søndag.

I dag søndag stod på den sidste og afgørende finale, hvor både pony- junior- og ungrytterne skulle ride kür-finale, mens U25-rytterne skulle starte i Grand Prix.

Michala Mejlgaard vandt for U25

Michala Mejlgaard Jensen på Trebiz (e. Der Lord / Lauries Crusador XX) vandt Grand Prix'en med 67,868 %, og samlet 135.193 %, hvilket var tilstrækkeligt til at sikre hende den samlede sejr i konkurrencen. Hermed overhalede hun Maja Petersen på Højgaards Dexter (e. Dolany / Rosso), som lå til sejr efter lørdagens indledende runde.

Suveræn Josefine Hoffmann

Josefine Hoffmann på Louis (E. Londontime / Don Vino) vandt for ungrytterne med samlet 139.559 point, hvor hun opnåede 70,875 % og en sejr i søndagens klasse, ligesom hun havde gjort i lørdagens indledende. Også andenpladsen forblev uændret og gik til Anezka Zajicova begge dage, med en samlet score på 138.026 point.

Anna Maarbjerg sejrer hos juniorerne

Hos junior rytterne sejrede Anna Maarbjerg Piechnik på Kirks Dibsi (e. Come Back II / Laurenz) også begge runder, og det blev til en overbevisende sejr med 144.619 point.

Thilde Rude Hare vandt i kategori I-ponyer

Til trods for to forskellige vindere i første afdeling og anden afdeling for kategori I ponyerne, blev det en tredje rytter der vandt. Sejren i klassen gik til Thilde Rude Hare på Morgensterns Dakar (Dn't worry / The Braes My Mobility) , der løb med sejren med 141,496 point, i meget tæt konkurrence med dagens kür vinder, Ditte Hyldahl Svenningsen.

Frederikke Gram Jacobsen vandt for katagori II-ponyer

Frederikke Gram Jacobsen på hoppen Proud Mary (e. Champion de luxe /Bolero) vandt både lørdagens og søndagens klasse, og sikrede sig hermed også den samlede sejr på 143.783 point.

Mere ECCO Cup til efteråret
ECCO-cup'en holder nu sommerferie. Næste runde bliver først den 5.-7. oktober i Solrød Rideklub (for ponyer) og den 2.-4. november hos Heslegård Sportsrideklub (for junior- ung- og U25-ryttere). Finalen for samtlige aldersklasser afvikles i dagene den 30. november til 2. december.

Se samtlige resultater fra stævnet her

Der er afviklet ECCO Cup-kvalifikation ved weekendens landsstævne i Hjallerup, og samtlige vindere i tredje runde af kvalifikationen er nu fundet, efter at samtlige af søndagens finaler nu er afviklet (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

Tilføjet d. 25-06-2018 kl. 07:07 af i kategorien Ridesport.
Tags: Ecco Cup og Hjallerup.