Kjellerup og Ertebjerggaard fører Dressurens Venner Cup

Tæt opgør

Første runde i finalen, der blev afviklet lørdag, blev et meget spændende opgør. Efter alle fem startende finalehold havde været på banen, stod Kjellerup Sportsrideklub som vinder af klassen med samlet 209,693 %. Lige i hælene følger Ertebjerggaard Sportrideklub - blot 0,1 % efter Kjellerup med i alt 209,580 %.

Holdet fra Kjellerup består af Karen Marie Bruun/Møgelvangs Dragon, Jeanette Manthy Buhl Jørgensen/Olivia, Marie Dige Søgaard/Svalegårds Alanya og Kamilla Østergaard Kortbæk/Frienship.

Ertebjerggaards hold består af Tina Damgaard/Day-Lights Joker, Nadja Aaboe Sloth/Gørklintgårds Jazzy, Jannie Surrow Hedegaard/Stald-Majbøls Sungard og Bianca Lunn Hvolbøll/Netstutteriets Smirnoff.

Dagens topscorer Bianca Lunn Hvolbøll

Bianca Lunn Hvolbøll blev dagens topscorer med 73,833 %, og Jeanette Manthy Buhl Jørgensen fra Kjellerup opnåede dagens næsthøjeste resultat på 72,471 %.

Kjellerup Sportsrideklub vandt sidste år finalen i Dressurens Venner Cup. Karen Marie Bruun og Marie Dige Søgaard, der var med til at sikre klubben sejren i 2017, er med på finaleholdet igen i år.

Ertebjerggaard blev sidste år nr. 3 i finalen. Jannie Surrow Hedegaard er genganger fra sidste års hold.

Søndag efalder afgørelsen

Anden runde af finalen afvikles søndag ca. kl. 8.30-11.30. Midtsjællands Rideklub ligger på en foreløbig 3. plads med 203 % foran Vældgaard Sportsrideklub og Fyens Rideklub.

Finalens Afvikling

To ryttere fra holdet rider LA2 og to ryttere rider LA5. Rytterne skal ride det samme program både lørdag og søndag. De tre bedste resultater fra holdet tæller, og holdets resultat fra lørdag og søndag lægges sammen og afgør det endelige resultat for finalen.

Finalen i Dressurens Venner Cup afvikles i denne weekend ved landsstævnet i Vallensbæk. Første runde blev et spændende og ekstremt tæt opgør, hvor kjellerup Sportsrideklub lagde sig i spidsen med blot 0.1. % forran Ertebjergaard Sportsrideklub. Alt er fortsat åbent. (Foto: DRF)

Tilføjet d. 08-09-2018 kl. 19:37 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)