Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vældgård vandt sidste kvalifikation i Dressurens Venner Cup

Vældgård Sportsrideklub er videre til finalen i Dressurens Venner Cup, efter de søndag vandt den sidste kvalifikation af klubturneringen i Viborg. Finalen afvikles i den kommende weekend på Sjælland, hvor værten er Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV)

 

Vældgård vandt sidste kvalifikation i Viborrg

Søndag den 2. september var Viborg Rideklub (VIR) vært for den sidste kvalifikation af klubturneringen Dressurens Venner Cup. Fire hold var til start i kvalifikationen, der blev vundet af holdet fra Vældgård Sportsrideklub (VSK). Det betyder naturligvis, at holdet er videre til finalen, der afvikles den kommende weekend i Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV) på Sjælland.

 

Holdindsats

Vældgård Sportsrideklub, der løb med sejren fik dermed den sidste adgangsbillet til finalen i den 6. kvalifikation af Dressurens Venner Cup. Holdet bestod af Line Asmussen og Hero (68,275%), Lene Sigh Ladegaard og Ullerups Wallas (67,328%), Frederikke Langelund og Lamont (69,397%) og Trine Bunde Svendsen og Teizan (66,466%).

 

 

Sammenlagt fik de 205,001%, og dermed var sejren i hus. Vældgård Sportsrideklub var tæt fulgt af Skive Rideklub (SKRK), der tog andenpladsen med 204,138%.

 

"Vi er mega glade og stolte over at være gået videre til finalen, og vi glæder os rigtig meget. Det er første gang, at Vældgård skal ride med i finalen, og det er stort," sagde en glad Line Asmussen fra vinderholdet efterfølgende. Holdet er nu klar til at dyste i finalen.

 

Billede

 

Vældgård Sportsrideklub er videre til finalen i Dressurens Venner Cup, efter de søndag vandt den sidste kvalifikation af klubturneringen i Viborg. Finalen afvikles i den kommende weekend på Sjælland, hvor værten er Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV). Et glad vinderhold (Foto: DRF)


Tilføjet d. 05-09-2018 kl. 15:11 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
18-06-19 Thisted videre til finalen i Dressurens Venner Cup
12-06-19 Vældgård og EOR videre til finalen i dressurens Venner
08-09-18 Kjellerup og Ertebjerggaard fører Dressurens Venner Cup
24-07-18 Fyens Rideklub i Dressurens Venner Cup finalen
18-07-18 Allerupgaard Rideklub klar til Dressurens Venner Cup
03-07-18 Midtsjælland tog sejren i Nordsjælland
27-06-18 FVR klar til Dressurens Venner Cup
15-06-18 Dressurens Venner Cup i weekenden
02-03-17 Dressurens Venner Cup 2017


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider