Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Midtsjælland tog sejren i Nordsjælland

Det var Midtsjællands Rideklub der tog sejren i 4. kvalifikation ad Dressurens Venners Cup, der i weekeenden blev afviklet i Nordsjælland - nemlig med Frederiksværk Rideklub (FVR) som vært. Værterne FVR indtog selv andenpladsen

 

Spændende klasse

I weekenden var Frederiksværk Rideklub (FVR) vært for 4. kvalifikation af Dressurens Venner Cup, og det blev til en spændende klasse, hvor holdet fra Midtsjællands Rideklub sluttede øverst på podiet og dermed er klar til finalen i september. 2. pladsen gik til hjemmebaneholdet, mens Holte Rideklub blev nr. 3.

 

Endelig en sejr!
"Det er bare noget ganske særligt at være afsted som hold. Vi hepper på hinanden, bakker op, giver fifs og evaluerer, for vi rider ikke kun for os selv. Det er tredje år, vi er med, og der er rift om pladserne i klubben, så vi træner målrettet efter at komme på holdet. Tidligere er vi blevet nr. 2 og 3, men i år lykkedes det - det er bare så fantastisk. Vi er allerede i gang med at tale om kagebagning, fællesspisning og anden holdhygge til finalen. Og vi tror på, vi kan gå hele vejen. Vi har et hold med seje piger og gode heste, så målet er selvfølgelig sejren," fortæller en glad Mille-Marie Vinther fra vinderholdet.

 

Om Dressurens Venner Cup
Dressurens Venner Cup er en danmarksturnering i dressur for klubhold sponsoreret af Dressurens Venner. Cuppen afvikles over seks kvalifikationsrunder fordelt over landet samt en finale. Der er to kvalifikationer på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. Finalen afvikles 8. - 9. september i Vallensbæk. De seks kvalifikationer afvikles over en dag, og rides i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5.

 

Startberettigede heste og ryttere
Dressurens Venner - Cup er åben for heste, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 2 til A-, B- eller C-stævner i kvalifikationsperioden. Dressurens Venner - Cup er åben for ryttere, der ikke har startet højere end sværhedsgrad 3 til A-, B- eller C- stævner i kvalifikationsperioden. Selv om hesten eller rytteren ændrer status i løbet af turneringen, er det status på anmeldelsestidspunktet til kvalifikationen, der afgør ekvipagens startberettigelse. Heste og ryttere kan kun starte for én klub under hele turneringen. Ponyer kan ikke tilmeldes turneringen, medmindre de er opklasset til hest.

Resultater

 

 

 

Billede

 

Det var Midtsjællands Rideklub der tog sejren i 4. kvalifikation ad Dressurens Venners Cup, der i weekeenden blev afviklet i Nordsjælland - nemlig med Frederiksværk Rideklub (FVR) som vært. Værterne FVR indtog selv andenpladsen


Tilføjet d. 03-07-2018 kl. 11:21 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-09-20 Ungheste-vinderne er fundet i Frederiksværk
12-09-20 Elversøes Jason vinder Frederiksværk 4-års kvalifikation
27-08-20 Danmarksmestre for klubhold - Blue Hors
18-06-19 Thisted videre til finalen i Dressurens Venner Cup
12-06-19 Vældgård og EOR videre til finalen i dressurens Venner
08-09-18 Kjellerup og Ertebjerggaard fører Dressurens Venner Cup
05-09-18 Vældgård vandt sidste kvalifikation i Dressurens Venner Cup
24-07-18 Fyens Rideklub i Dressurens Venner Cup finalen
18-07-18 Allerupgaard Rideklub klar til Dressurens Venner Cup
27-06-18 FVR klar til Dressurens Venner Cup


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider