Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fyens Rideklub i Dressurens Venner Cup finalen

Dressurens Venner Cup afholdte den næstesidste kvalifikationsrunde på Allerupgaard Rideklub i sidste weekend og det blev Fyens Rideklub der tog sejren og går videre til finalen der afvikles d. 7.-9. september i Vallensbæk Sportsrideklub

 

Næstsidste kvalifikation afviklet og Fyens Rideklub går videre

Sidste weekend blev femte og andensidste kvalifikation af klubturneringen Dressurens Venner Cup afviklet ved Allerupgaard Rideklubs stævne. Det var en varm stævnedag med bagende sol og +25 grader, men humøret var højt, og opbakningen stor, da holdet fra Fyens Rideklub tog sejren i turneringen. Holdet er dermed videre til finalen d. 7. - 9. september i Vallensbæk Sportsrideklub.

 

Vi glæder os helt vildt til finalen
Søndag blev den 5. kvalifikation af Dressurens Venner Cup afviklet ved stævnet hos Allerupgaard Rideklub. Fire hold var meldt til i klassen, og vinderen blev holdet fra Fyens Rideklub. På holdet var Tina Skovhus Henriksen med Phoenix Novem, Maiken Rønn med Uno Rhianna, Simon Johansen med Sila Bell og Nounou Elisabeth Nymand Schmidt med William-D.

 

 

"Det er første gang, vi har vundet, og det er kæmpestort. Dressurens Venner Cup er en god turnering, fordi den er med til at skabe en god klubfølelse, og den giver de ryttere, der ikke er helt oppe i toppen, en mulighed for at komme ud at ride nogle gode stævner - og noget at ride for. Vi glæder os helt vildt til finalen! Det er første gang, vi skal ride på Sjælland, og det bliver stort. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at rose Allerupgaard Rideklub, fordi de laver så gode stævner. Der er altid stor opbakning og super gode faciliteter," siger en glad Tina Skovhus Henriksen fra vinderholdet.

 

Andenpladsen gik til holdet fra Allerupgaard Rideklub, mens Nørre Åby Rideklub blev nummer tre. Næste kvalifikation afvikles d. 1.-2. september i Viborg Rideklub.

 

Kilde: Dansk Ride forbund

 

Billede

 

Præmieoverrækkelse Dressurens Venner Cup - Allerupgaard Rideklub (Privat)


Tilføjet d. 24-07-2018 kl. 13:59 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-09-18 Kjellerup og Ertebjerggaard fører Dressurens Venner Cup
05-09-18 Vældgård vandt sidste kvalifikation i Dressurens Venner Cup
18-07-18 Allerupgaard Rideklub klar til Dressurens Venner Cup
03-07-18 Midtsjælland tog sejren i Nordsjælland
27-06-18 FVR klar til Dressurens Venner Cup
15-06-18 Dressurens Venner Cup i weekenden
02-03-17 Dressurens Venner Cup 2017


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider