Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Marianne og Mario vinder 3. Bundgaard Byg kvalifikation

Marianne Yde Helgstrand og Super Mario vandt i weekenden 3. og sidste kvalifikation af Bundgaard Byg Cup på Vilhelmsborg Hestesportscenter, med overbevisende sejre i både Intermediere I og II, og gør nu klar til finalen der finder sted på Blue Hors i november

 

Familie med vind i sejlene

Familien Helgstrand fortsætter deres succes på dressurbanerne på alle fronter. I weekenden var det så fruen Marianne Helgstrand på Super Mario, der var i topform og kom i rampelyset, ved at vinde den tredje og sidste kvalifikation af Bundgaard Byg, på det flotte hestesportscenter på Vilhelmsborg ved Århus,

 

Marianne Helgstrand og Super Mario var i topform i weekenden, hvor Danish Derby Hestesportsrideklub (DDHS) var vært for 3. og sidste kvalifikation af Bundgaard Byg Cup af på Vilhelmsborg ved Århus.

 

Parret vandt både Intermediare I og Intermediare I Kür, og blev dermed samlet vinder af kvalifikationen og hermed videre til finalen på Blue Hors i november

 

Dobbelt sejr til Marianne Helgstrand
27 ekvipager var til start i lørdagens første afdeling af kvalifikationen på Vilhelmsborg, og herfra gik 15 videre til anden afdeling søndag, der blev afviklet som en Intermediere II kür finale.

 

Sejren i klassen gik til Marianne Helgstrand og Super Mario, der med to flotte præstationer vandt begge klasser i kvalifikationen - henholdsvis Intermediare I og Intermediare I Kür. Parret scorede flotte 77,084 % for et rigtigt flot og overbevisende kür program og samlet blev det til en score på 151,777%.

 

 

Næste mål Bundgaard Byg Cup finalen

Marianne koncentrerer sig herefter om filalestævnet i Bundgaard Byg Cup som næsten mål, der afvikles i november måned i forbindelse med Blue Hors Dressurfestival, og satser efterfølgende at kunne debutere med Super Mario i store tur i den kommende sæson.

 

Andenplads til Daniel og Zee Me Blue

Andenpladsen i 3- kvalifikation i Bundgaard Byg Cup'ens kür gik til Blue Hors berider Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zee Me Blue med 75,375%. Deres samlede procent lød på 147,173. Lige efter fulgte Lisbet Seierskilde Pedersen med den hjemmelavede hest Jonstrupgårdens Cocio. Denne ekvipage opnåede en score på 74,25 % og sluttede på en samlet pointsum på 143,241%.

 

Maria Anita Andersen, på Præsteskovens Raquel, blev sidste placerede ekvipage i Bundgaard Byg Cup'en ved at sikre sig fjerdepladsen med 71,042 %.

 

Se det samlede resultat fra klassen her

 

Billede

 

Marianne Yde Helgstrand og Super Mario vandt i weekenden 3. og sidste kvalifikation af Bundgaard Byg Cup på Vilhelmsborg Hestesportscenter, med overbevisende sejre i både Intermediere I og II, og gør nu klar til finalen der finder sted på Blue Hors i november (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 27-08-2018 kl. 11:25 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
05-10-20 Ingen efterbetaling ved Agria
26-08-20 Succesfuldt avler/rytter-par gør det igen
28-06-19 Guld til suveræne danske U25-ryttere
27-08-18 Imponerende 2-års hoppekollektion
22-08-18 Danish Derby klar til Bundgaard Byg Cup
08-04-18 9 dressurhingste til DV efterkåring
25-02-18 DRF uddannelser flyttes til Vilhelmsborg
01-05-17 Så er UVM aspiranterne inviteret til afprøvning
28-01-17 Rikke Haastrup Kristensen vinder af DM indendørs anno 2017!
10-12-16 Clear rounds og Lucky Loosers


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider