Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guld til suveræne danske U25-ryttere

De danske dressur-ungryttere var totalt suveræne i Agria Nordic-Baltic Championships, da de i går torsdag på Vilhelmsborg sikrede jeg en overbevidende sejr og tog guldet flere hestelængder foran de øvrige hold i ved stævnets første afgørende holdkonkurrence

 

Total dansk dominans

Det blev til total dansk dominans i gårsdagens holdkonkurrence ved Agria Nordic-Baltic Championships præsenteret af Dressurens Venner på Vilhelmsborg, hvor det danske hold bestående af Victoria Vallentin, Josefine Hoffmann, Emma Skov og Søren Wind på de nærmeste fejede de øvrige hold ad banen. De unge danske dressurryttere sikrede sig guldet i konkurrencen med ikke mindre end 21 points forspring fra det nærmeste hold, og der var danske flag på de tre første ekvipager på resultatlisten kun afbrudt af et enkelt svensk flag på fjerdepladsen, og så igen et dansk flag igen på femtepladsen.

 

En gentagelse af DM placeringerne

Victoria Vallentin og Ludwig der Sonnenkönig levede til fulde op til deres danmarksmester titel, da de red sig til en overbevisende sejr med 74 %. Sølvvinderne fra DM Josefine Hoffmann på Hønnerups Driver, gjorde danmarksmesteren det efter med et sikkert og ikke satset program, og satte sig solidt på andenpladsen med 70,538 %. Søren Wind fulgte trup, da han på Diego ligeledes levede op til sin DM-bronze medalje og indtog tredjepladsen i Agria Nordic-Baltic Championship holdkonkurrencen med en dommerscore på 69,436 %.

 

 

Eneste udlænding der blandede sig i toppen var Isabella Tovek på hesten Sam Donnerhall, mens Emma Skov og Cracker Jack som sidste danske ekvipage tog den sidste placering i klassen på femtepladsen.

 

Overbevisende dansk guld

Guldet var hermed suværent på danske hænder, som følge af en overlegen indsats af de fire danske ungryttere.

 

Se det samlede resultat fra klassen her

 

Billede

 

De danske dressur-ungryttere var totalt suveræne i Agria Nordic-Baltic Championships, da de i går torsdag på Vilhelmsborg sikrede jeg en overbevidende sejr og tog guldet flere hestelængder foran de øvrige hold i ved stævnets første afgørende holdkonkurrence. Her ses Victoria Vallentin og Ludewig der Sonnenkönig (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 28-06-2019 kl. 09:05 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
05-10-20 Ingen efterbetaling ved Agria
26-08-20 Succesfuldt avler/rytter-par gør det igen
27-08-18 Imponerende 2-års hoppekollektion
27-08-18 Marianne og Mario vinder 3. Bundgaard Byg kvalifikation
22-08-18 Danish Derby klar til Bundgaard Byg Cup
01-07-18 Dansk guld ved NM til juniorerne
01-07-18 De danske ponyryttere suveræne ved NM
30-06-18 NM-guld til de danske ungryttere
08-04-18 9 dressurhingste til DV efterkåring
25-02-18 DRF uddannelser flyttes til Vilhelmsborg


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider