Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ponyer sprang sig til medaljer

Ponyer sprang om medaljer i Bernstorffparken på en dejlig sensommersøndag med fin publikumopbakning, og medaljerne blev efterfølgende fordelt i Agria DRF-mesterskaberne i springning for ponyer

 

Smuk kulisse for mesterskaberne

Sportsrideklubben var vært for mesterskaberne, der blev afviklet i den smukke Bernstorffpark, og parken dannede en flot kulisse om ponyspringning på topplan, hvor der også var pæn publikumopbakning til arrangementet.

 

Medaljerne fordelt

Vinder af mesterskabet for kat. III-ponyer blev Emmelie Aabech og Claughan Thady, mens guldet i klassen for kat. II-pony blev vundet af Clara Savas Olsen og Flying Ronaldo. Hos kat. I-ponyerne var Lærke Isabell Godsk og Kamaro Van Orchid's bedst, og kunne kåres som vindere.

 

 

Spænding i mesterskabet for de mindste ponyer
16 ekvipager var til start i dagens Agria DRF-mesterskabs finale for kat. III-ponyer præsenteret af Brogaarden, og her blev der virkeligt kæmpet for at komme til tops.

 

Syv ekvipager kom igennem med 0 fejl, men med tiden som afgørende faktor var det Emmelie Aabech og Claughan Thady, der vandt guldet. Tiden lød på 28,71. Sølvet gik til Sofie Kjer Gregersen og Bella med 0 fejl og tiden 28,88, mens Josephine Christian Jacobsen og Dykebeck Wild Hazel Nut tog bronze med 0 fejl og tiden 29,78.

 

Guld til Clara og Flying Ronaldo
I Agria DRF- mesterskabet for kat. II-ponyer præsenteret af Basisbank blev guldet vundet af Clara Savas Olsen og Flying Ronaldo. Parret havde 0 fejl i alle runder og sluttede i tiden 33,42, tæt fulgt af sølvvinderne Josephine Christian Jacobsen og Scarletts Billy the Kid. Josephine sprang også med 0 fejl, og tiden lød på 32,74. Freja Høyer Pedersen og Sabrina Fair vandt bronze med 4 fejl. Se det samlede resultat her

 

Lærke Isabel Godsk vinder mesterskabet for kat. I
Hos de største ponyer var der 11 ekvipager på startlisten i dagens finale af Agria DRF-mesterskabet præsenteret af Orifarm.

 

Eneste fejlfrie ekvipage i mesterskabet var Lærke Isabell Godsk og Kamaro Van Orchid's, og parret kunne dermed fortjent modtage guldmedaljen.

 

Sølvet blev vundet af Ingrid Rose Gasmann og Vales Blue Song, som sluttede med 8 fejl, mens bronze gik til Marie Louise Riisgaard Kemp og Lucky. De sluttede med 12 fejl.

 

Resultatet af hele mesterskabet kan ses her

 

Kilde: Dansk Ride Forbund

 

 

Billede

 

Ponyer sprang om medaljer i Bernstorffparken på en dejlig sensommersøndag med fin publikumopbakning,og medaljerne blev efterfølgende fordelt i Agria DRF-mesterskaberne i springning for ponyer (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 27-08-2018 kl. 15:06 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-10-20 Aflysning af Agria DRF-mesterskaberne i Fredericia
13-09-20 Ungheste af kvalitet på Kongsdalens Rideklub
31-08-20 9 hold videre til Agria DRF-finalen
07-02-20 Ungryttere og juniorer er udtaget til bruttotruppen i springning
04-02-20 Spring-seniorer udtaget til bruttotruppen
04-01-20 Martin Fuchs bedste på Longines ranglisten
19-10-19 Sejr til Karoline i CSI Pony 120cm
19-10-19 Hurtige ponyer og norsk sejr
19-10-19 Intenst opgør i Medium Tour finalen
19-10-19 Andenplads til Emilie Henningsen Schaefer i CSI1*


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider