Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Spring- og dressurlandsholdet klar til Falsterbo

De to danske senior-landshold i henholdsvis spring og dressur, melder klar til Falsterbo Horse Show, der er skudt igang.år stiller Danmark med et hold i den 5* FEI Nations Cup i både dressur og spring

 

1000 heste og ryttere til stævne i Falsterbo

I denne uge sætter omkring 1000 heste og ryttere hinanden stævne ved det store og yderst populære Falsterbo Horseshow i Sverige.

 

Her er der topsport for både unge heste og højt uddannede heste, og så er der masser af sjove og spændende showindslag for alle, der elsker heste og ridning. I år stiller Danmark med et hold i den 5* FEI Nations Cup i både dressur og spring.

 

 

Er du så heldig at tage turen over sundet for at bakke op om de dygtige danske ryttere, er du blandt de heldige. Har du ikke muligheden for at tage turen til Sverige, så livestreamer FEI.tv begge Nations Cup, hvis du har adgang til denne kanal.

 

5* Nations Cup i dressur
Otte hold er til start i FEI Nations Cup præsenteret af Saab, og det er Carina Cassøe Krüth og May-Day Graftebjerg, Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt, Mai Tofte Olesen og Rustique samt Rikke Svane og Finckenstein TSF, der skal ride for Danmark. Alle fire ekvipager rider Grand Prix lørdag, og klassen starter kl. 12.00. Søndag rider to ryttere Grand Prix Special, og to ryttere rider Grand Prix Kür. Küren starter kl. 9.00, mens Specialen rides fra kl. 11.00. Holdets samlede score udregnes ved at lægge de tre bedste resultater fra Grand Prix sammen med de tre bedste resultater fra Grand Prix Special/Kür.

 

Nations Cup Springning
Det er ikke hvert år, at det danske landshold modtager en invitation til Nations springningen i Falsterbo, men i år skal Michael Aabo, Kasper H. Hansen, Christoffer Lindenberg, Martin Dinesen Neergaard og Søren Møller Rohde repræsenterer de røde-hvide farver i den prestigefyldte holdkonkurrence. Longines FEI Nations Cup starter kl. 13.00, og konkurrencen rides over to runder.

 

Se Start- og resultatlister her

Se hjemmesiden til Falsterbo Horseshow her

Den samlede deltagerliste finder du her

 

Billede

 

De to danske seniorlandshold i henholdsvis spring og dressur, melder klar til Falsterbo Horse Show, der er skudt igang.år stiller Danmark med et hold i den 5* FEI Nations Cup i både dressur og spring


Tilføjet d. 11-07-2018 kl. 09:40 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
20-04-20 FEI kæmper for Nations Cup på spansk jord
30-07-19 En legende takker af
14-06-19 Nation Cup i springning skudt i gang
26-05-19 Danmark tager Nations Cup sejren!
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
23-05-19 2x Dannebrog til tops i Nations Cup dressur
08-05-19 Holdene til NC dressur i Uggerhalne er sat
25-04-19 De unge springryttere udtaget til NC
18-04-19 Nations Cup landshold udtaget
17-09-18 Militarylandshold til NC i Belgien


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider