Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tre Sezuan afkom i top-4

I kvalifikationsklasser til DRF's championater i Billund i weekenden, blev det Sezuan afkom der kom til at dominere 4-års klassen. Sejren i 4-års championatskvalifikationen gik til Tørveslettens Sylvester, og yderligere tre ud af fire havde Sezuan som far

 

Tørveslettens Sylvester vandt 4-års holdet

Det blev Sezuan sønnen Tørveslettens Sylvester (e. Sezuan / Stedinger), der med Eric Guardia Martinez i sadlen vandt med bedømmelsen 87,000. i 4-års kvalifikationsklassen til DRF's championater ved C-stævnet i Billund Sportsrideklub denne weekend. Moderen til vinderen er den kendte guldmedaljemoppe Tørveslettens Stamina.

 

Flashdance TN (e. Feedback / Lissabon9, en vallak redet af Thomas Sigtenbjerggaard, sikrede sig andenpladsen, med 85,000. Moren er guldmedaljehoppen Polka Hit Nexen, som Andreas Helgstrand har redet Grand Prix på.

 

 

Tredjepladsen gik til Elverhøjs Raccolto e. Sezuan/Sandro Hit, der opnåede en score på 84,400 med Meike Lang i sadlen.

 

Fjerdepladsen blev indtaget af Guldmedaljehoppen Queenparks Wendy (e. Sezuan / Blue Hors Soprano, der blev redet af Søren Wind. Ekvipagen opnåede et resultat på 83,800.

 

Dominans af Sezuan afkom

Hermed blev det samlet til tre Sezuan afkom ud af de fire bedst placerede heste i 4-års klassen ved kvalifikationen i Billund. Et ret imponerende resultat.

 

I dag søndag afgøres kvalifikationerne for 5-års, 6-års og 7-års heste. De to bedste fra hver årgang udtages sammen med vinderne af kvalifikationerne i Ringsted sidste weekend til Scandinavian Open ved Falsterbo Horseshow.

 

Billede

 

I kvalifikationsklasser til DRF's championater i Billund i weekenden, blev det Sezuan afkom der kom til at dominere 4-års klassen. Sejren i 4-års championatskvalifikationen gik til Tørveslettens Sylvester, og yderligere tre ud af fire havde Sezuan som far. her ses faderhingsten Sezuan med svenske Patrik Kittel i sadlen ( Arkivfoto: JP-photo.dk)


Tilføjet d. 24-06-2018 kl. 16:23 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
25-01-19 Hingste - sport frem for avl
25-06-18 Vinderne fundet i DRF-kvalifikationen i Billund
01-03-18 Sezuan godkendt på dispensation i SWB
05-01-18 Sezuan skal fremadrettet rides af Patrik Kittel
11-06-17 Fürstenball-afkom topper 6-års kvalifikationen
12-03-17 Gallashowets tiljublede prisvindere
21-10-16 4-års hingste toppede DRF finalen
20-09-16 DRF mellemrunde i weekenden


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider