Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vinderne fundet i DRF-kvalifikationen i Billund

Så er vinderne for weekendens kvalifikationsstævne for DRF-championaterne i Billund for 5-, 6- og 7-års dressurheste. Det blev flotte karakterer der blev hentet i toppen af samtlige aldersklasser i hold, der generelt fremstod velforberedte og af høj kvalitet

 

Der har været fuld aktivitet på banerne i Billund i weekenden, hvor der blev afviklet indledende Kvalifikationsrunder til DRF-unghestechampionat. Lørdag faldt afgørelsen i 4-års klassen (se her) og søndag var det så turen for de 5-, 6- og 7-årige heste, at finalepladserne skulle findes. Der blev høstet flotte karakterer i toppen af alle klasserne, der generelt bar præg af velforberedte heste af høj kvalitet.

 

Foundator vandt 5-års klassen

I 5-års klassen var det valakken Foundator der løb med sejren, med et slutresultat på 86,800 point, og flere karakterer over 9. Foundator blev redet af australske Simone Pearce. Bad Girl W sikrede sig andenpladsen med Sanne Henningsen i sadlen. De høstede en score på 83,600 og opnåede bl.a. 9,5 i skridt.Tredjepladsen gik til Thomas Sigtenbjerggaard på Silverstone Melody, der opnåede 82,000 point.

 

 

Francis vandt 6-års klassen

6-års klassen blev vundet af Francis med Henriette Boe Mortensen i sadlen, der opnåede i alt 85,800 point. Francis fik bl.a. tildelt 9 i skridt og kapacitet og 8,5 i trav. En tæt 2'er blev Vestermarkens Tequila med Tanjs Rusovic i sadlen med 84,400 point, der bl.a. opnåede 8,8 i galop. Tredjepladsen gik til Sanne Henningsen på Atterupgaards Berlucchi, der samlet opnåede 81,400 point.

 

Overlegen sejr til Red Diamond i 7-års klassen

I 7-års klassen var der ikke overraskende en del gengangere fra de tidligere års yngre klasser, men det blev Red Diamant, der kom til at skille sig ud af mængden. Red Diamond rides af Carina Cassøe Krüth, og de har fulgt hinanden op igennem unghesteklasserne i de seneste år. Det blev bl.a. til 9 o trav, og ekvipagen opnåede et samlet resultat på 81,100 point, i magelig afstand til klassens næste hest.

 

Andenpladsen gik til Baccara B med Christine Marie Senger i sadlen, med 75,092 point, og tredjepladsen gik til Polka Sensation Nexen, med til Jim Rasmussen på ryggen, der opnåede samlet 74,478 point.

 

Se samtlige resultater for DRF-championats kvalifikationen her

 

Billede

 

Så er vinderne for weekendens kvalifikationsstævne for DRF-championaterne i Billund for 5-, 6- og 7-års dressurheste. Det blev flotte karakterer der blev hentet i toppen af samtlige aldersklasser i nogle hold der generelt fremstod velforberedte og af høj kvalitet (Arkivfoto:Tine Lessél)


Tilføjet d. 25-06-2018 kl. 17:07 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-06-18 Tre Sezuan afkom i top-4
15-10-17 Revolution sejrer med fire 10-taller!
19-06-17 Hingstene dominerede DRF championatskvalifikationen i Ringsted
11-06-17 Fürstenball-afkom topper 6-års kvalifikationen
20-10-16 Deltagerne klar til fredagens championatsfinaler
20-09-16 DRF mellemrunde i weekenden


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider