Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Total dansk NM triumf!

De unge danskere har gjort det fantastisk ved de nordiske mesterskaber i Drammen i Norge, og sluttede søndagen af med total dansk triumf i de afsluttende individuelle kür finaler. Det blev nemlig til endnu flere medaljer heraf to af guld hos både juniorerne og hos ungrytterne

 

Danskerne brillerer på NM's sidste dag

Ponyrytterne gjorde det før dem (se her), men juniorerne og ungrytterne gjorde dem det efter. De unge Danske ekvipager var ikke mindre end suveræne - også på stævnets sidste dag ved de nordiske mesterskaber i Drammen i Norge.

 

Fire på stribe hos juniorerne

Det blev en helt formidabel dag for de danske juniorer i dag, da samtlige tre individuelle medaljer gik til danske ekvipager. Kristian Würtz Green på Schuberts Don Diablo (e. Blue Hors Don Schufr / Racot) tog guldet hos juniorene med en score på 75,917 %.

 

 

Sophia Ludvigsen på Gørklintgårds jericho (e. Jazz / Sunny-boy) måtte nøjes med sølvet med et ridt til 74,167 %. Denne ekvipage havde ellers ligget lunt i svinget for at tage guldet, men måtte se sig slået på målstregen.

 

Maja Juul på Grosse Freude (e. Fürstenball / De Niro) sikrede sig bronzemedaljen med en kür til 73,209 %.

Danske Ditte Kvistgaard måtte med Divina (e. Sixten Langholt / Donau Blume indtog fjerdepladsen med et ridt til 71,709 %. Hun var hermed lige uden for medaljerækken, men kunne glædes over det flotte danske resultat, men total dansk dominans i klassen


Dansk NM-guld for ungryttere

Hos ungrytterene var det igen Danmark der dominerede. Dog blev dominansens knapt så ensidig som hos juniorerne, hvor en enkelt svensk ekvipage blandede sig i medaljerækken.

 

Det blev dog til at Danmark sikrede sig guldet i dagens sidste konurrence om de nordiske mesterskaber, da Malene Aborg på Quantico Nexen (e. Quaterback / Argentinus, leverede varen med en score på 74,584 %, der sikrede hende guldet.

 

Sølvet gik til svenske Cecilia Bergåkra Berglund på Primavera (e. Don Primero / Figaro L) med et ridt til 73,084 %, og bronzemedaljen gik igen til Danmark, nemlig til Cecilie Dybro Jensen på Nørgaards Leonora (e. Leo-Light / Prikles Christinelyst) der red til 72,667 %.

 

På de to næste pladser lige uden for medaljerækkerne, fandt man endnu to danskere, nemlig Nana Gajhede på Zoom in Firfod (e. Milan / Schwadroneur), med et ridt til 71,792 % og Kathrine Have Petersen på (Bona´s Fair-Chas (e. Heslegårds Rubin), der red sig til femtepladsen med 71,309 %.

 

Se de samlede resultater af junior küren her


Se de samlede resultater af junior küren her

Billede

 

De unge danskere har gjort det fantastisk ved de nordiske mesterskaber i Drammen i Norge, og sluttede søndagen af med total dansk triumf i de afsluttende individuelle kür finaler. Det blev nemlig til endnu flere medaljer heraf to af guld hos både juniorerne og hos ungrytterne (Arkivfoto: Tine Lessél)


Tilføjet d. 02-07-2018 kl. 08:51 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-08-19 DM gik til en sikker Alexander Yde Helgstrand
27-08-19 Celine Silfen ny danmarksmester
30-06-19 Endelig individuelle danske NM i springning
30-06-19 Danmark tog sig godt af de individuelle medaljer
30-06-19 NM medaljeregn til Danmark
18-06-19 Udtagelser af pony-dressurryttere til NM og EM
17-06-19 Pony- og children-ryttere udtaget til NM i springning
17-06-19 Junior- og ungryttere udtaget til NM og EM i dressur
13-06-19 Militaryryttere er endeligt udtaget til NM
28-05-19 Junior og Young Riders udtaget til NM i dressur


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider