Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danskere til Nations Cup i Frankrig

Spændende dansk hold skal ride Nations Cup i dressur i Compiégne i Frankrig i den kommende weekend. Holdet udgøres af Cathrine Dufour, Anders Dahl og Ulrik Mølgaard, der sammen skal repræsentere Danmark ved det internationale stævne

 

Danmarks unge dressurdronning

Danmarks for tiden mest succesrige dressurekvipage - tredobbelt EM-medaljetager Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy - skal denne weekend repræsentere Danmark på den internationale dressurscene. Det bliver for første gang i 2018, at Chatrine stiller op på Cassidy, da hun har skånet ham i de forgangene måneder, og i stedet kocentreret sig som sine unge talenter. Men nu er Cassidy altså klar igen til konkurrencebanerne. Det sker i den femstjernede Nations Cup ved et af ridesportens største stævner i Compiégne i Frankrig.

 

OL-rytter Anders Dahl og Ulrik Mølgaard repræsenterer også Danmark i Nations Cuppen, hvor danskerne skal ride mod hold fra Belgien, Frankrig, England, Holland, Portugal, Sverige og Schweiz.

 

 

Olympisk islæt
Når de olympiske ryttere Cathrine Dufour og Anders Dahl den kommende weekend rider Nations Cup i Compiègne, Frankrig, er de til start på de samme heste, som de havde med til OL i Rio - nemlig Atterupgaards Cassidy og Selten HW. Cassidy er også den hest, som Dufour vandt sølv og dobbelt bronze med ved EM i 2017. Også Ulrik Mølgaard er til start med hesten Michigan, og der bliver kamp om pointene, når det danske hold møder nogle af verdens bedste, som bl.a. tæller svenske Patrick Kittel samt Adelinde Cornelissen og Hans Peter Minderhoud fra Holland.

 

Præmiesum på 90.000 euro
Nations Cuppen rides lørdag og søndag. Lørdag skal alle rytterne ride Grand Prix, og søndag skal rytterne enten ride Grand Prix Special eller Grand Prix Kür (freestyle), og det hold, der slutter med den højeste samlede pointsum fra lørdag og søndag, vinder Nations Cuppen.

 

Se den samlede liste over deltagende dressur ekvipager her

 

Kilde: Dansk Ride Forbund

 

Billede

 

Spændende dansk hold skal ride Nations Cup i dressur i Compiégne i Frankrig i den kommende weekend. Holder udgøres af Cathrine Dufour, Anders Dahl og Ulrik Mølgaard, der sammen skal repræsentere Danmark ved det internationale stævne. Her ses Dufour med Atterupgaards Cassidy (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 16-05-2018 kl. 08:48 af i kategorien Ridesport.
Tags: Nations Cup.

Seneste relaterede nyheder
17-09-18 Militarylandshold til NC i Belgien
10-08-18 Springlandshold klar til CSIO i Polen og NC-finalen
05-08-18 Ungrytterne vinder Nations Cup i Samorin
22-07-18 Dansk bronze trods frafald
17-07-18 Dressurlandsholdet klar til Aachen
17-07-18 Ryttere udtaget til Nations Cup i springning
16-07-18 Dansk nedtur i Nations Cup
11-07-18 Spring- og dressurlandsholdet klar til Falsterbo
03-07-18 Dressurryttere til Nations Cup i Falsterbo
15-06-18 Danmark i toppen af Nations Cup


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider