Mai Tofte og Rustique sejrer i Kür

Mai Tofte Olesen og Rustique tog sejren i dagens CDI3* Grand Prix Freestyle i Ålborg og andenpladsen gik til Martin Christensen på Bacchus Von Worrenberg, der som de to eneste danskere i klassen indtog de to første placeringer

To danskere i feltet

I en klasse med 10 startende internationale ekvipager hvoraf de to var danske, var det værtslandet der kom til at dominere Sigurd Müllers CDI3* Grand Prix Freestyle To Music ved Aalborg Dressage Event 2018.

Sejr til Mai Tofte

Klassens vinder blev Mai Tofte Olesen på DV-Vallakken Rustique (e. Heslegård's Rubin/Midt-West Ibi-Light), der havde et fint ridt og viste storform på dagen. Ekvipagen opnåede en dommerscore på 73,205 % for deres flotte kür, og ekvipagen er tillige blandt de ekvipager der skal tillige repræsentere Danmark ved de Nordiske Mesterskaber i Kristiansand i næste måned i dagene den 9.-13. maj

Andenplads til Martin Christensen

Den i Tyskland bosiddende anden og sidste danske rytter, Martin Christensen, tog andenpladsen i klassen på hesten Bacchus Von Worrenberg (e. Belissimo / Calypso II). De opnåede en score på 72,815 %

De to efterfølgende pladser gik til Sverige, til henholdsvis Mads Hendeliowitx og Charlitte Haid Bondergaard, mens den i Europa bosiddende australske Rytter Somone Pearce, fik den sidste placering i klassen på en 5. plads

Se klassens samlede resultater her

Mai Tofte Olesen og Rustique tog sejren i dagens CDI3* Grand Prix Freestyle i Ålborg og en andenplads til Martin Christensen på Bacchus Von Worrenberg, der som de eneste danskere i klassen indtog de to første placeringer. Her maj Tofte på Rustique (Arkivfoto:JP-Photo.dk)

Tilføjet d. 28-04-2018 kl. 16:33 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

29-12-19 Mai Tofte red til over 73 % i Küren
22-02-19 Mai og Rustique sejrer i Norge
16-07-18 Dansk nedtur i Nations Cup
11-05-18 Guld til Danmark for hold i NM
13-03-18 UVM finalisten Fjor skal rides af Martin Christensen
02-04-17 World Cup finale-sejr med 90 % til urørlig Werth og 11. plads til Mai Tofte