Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Mai og Rustique sejrer i Norge

Mai Toften Olesen og Rustique, vandt i går torsdag aften en flot sejr i den trestjernede CDI Grand Prix i ved Norwegian Horse Festival. Herboende finske landsholdsrytter Michala Fabricius-Bjerre, sikrede sig en tredjeplads og Nikolai Kowalski sikrede sig femtepladsen

 

Flere danskere til start i Grand Prix

Flere danske dressurryttere har i denne uge taget turen til Lillestrøm i Norge, for at deltage i Norwegian Horse Festival. Torsdag aften bød foruden en flot og velbesøgt clinic med Severo Jurado Lòpez på den trestjernede CDI Grand Prix. Tre herboende ekvipager var til start i klassen henholdsvis Mai Tofte Olesen på Rustique (e. Heslegård's Rubin / Midt-West Ibi-Light), Nikolai Kowalski på hoppen Gevelts Donna Tella (e. Blue Hors Don Schufro / Warkant), og den herboende finske landsholdsrytter Michala Fabricius-Bjerre på Bellissimo (e. Samba Hit II / Jazz).

 

Flot comeback sejr til Mai Tofte og Rustique

Mai Tofte Olesen og den 17-årige Rustique (e. Heslegård's Rubin / Midt-West Ibi-Light) har i denne uge taget turen til Lillestrøm i Norge, for at deltage i Norwegian Horse Festival. De gjorde det rigtig godt i torsdagens trestjernede CDI, Grand Prix., til trods for at de har haft en længere pause.

 

 

Den danske ekvipage der bl.a. deltog i World Cup finalen i 2017, hvor de havde samlet godt med World cup point sammen, har haft en pause på mere end 7 måneder fra de internationale konkurrencebaner. De fik derfor et rigtig flot comeback, da de tog sejren i Grand Prix CDI-klassen i Norge, med en dommerscore på 68,239 %.

 

Michala Fabricius-Bjerre på en tredjeplads

Svenske Gunilla Ryström på hesten Vecta, blev 2'er i klassen med en dommerscore på 67,587, og den igennem mange år herboende og dansk gifte finske landsholdsrytter Michala Fabricius-Bjerre på KWPN vallakken, tog sig af tredjepladsen dog ridende under de finske farver. Ekvipagen opnåede en dommerscore på 67,565 %.

 

Femteplads til Nikolai Kowalski

Nikolai Kowalski, der ligeledes havde taget turen til Norge red sig til en 5. plads på den 16-årige hoppe Gevelts Donna Tella med 63.304 %

 

Se klassens startliste og samlede resultater her

 

Billede

 

Mai Toften Olesen og Rustique, vandt i går torsdag aften en flot sejr i den trestjernede CDI Grand Prix i ved Norwegian Horse Festival. Herboende finske landsholdsrytter Michala Fabricius-Bjerre, sikrede sig en tredjeplads, og Nikolai Kowalski fik en 5. plads. Her ses Mai på Rustique i Herning (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 22-02-2019 kl. 10:12 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-12-19 Mai Tofte red til over 73 % i Küren
16-07-18 Dansk nedtur i Nations Cup
11-05-18 Guld til Danmark for hold i NM
28-04-18 Mai Tofte og Rustique sejrer i Kür
02-04-17 World Cup finale-sejr med 90 % til urørlig Werth og 11. plads til Mai Tofte
15-03-17 Mai alligevel med på afbud!
14-03-17 En ride-drøm der brast!
10-03-17 Mit største ønske - en World Cup finale!
25-02-17 Flot World Cup placering til Mai Tofte Olesen
28-01-17 Werth sætter verdens bedste til vægs!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider