Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

UVM finalisten Fjor skal rides af Martin Christensen

Bundeschampionatsvinderen og UVM finalisten - oldenburg vallakken Fjor er blevet solgt som fremtidig top og Grand Prix hest for den i Tyskland bosiddende danske Grand Prix dressurrytter Martin Christensen

 

UVM finalist og bundeschampionatvinder

UVM finalisten fra Ermelo i 2017, der endte på en samlet 12. plads og senere samme år blev Bundeschampionatsvinder i Warendorf, har skiftet ejer og skal fremadrettet rides af den på Tannenhof i Tyskland lokaliserede danske dressurrytter Martin Christensen.

 

Kåret og kastreret

Den 7-årige Fjor er efter Fürstenball ud af Super Girl (e. Sandro Hit/ Contender), der er avlet af den tyske storproducent af sportsheste Paul Schockemohle. Fjor blev oprindeligt kåret i Oldenburg i 2013, men blev kastreret i sommeren 2017, med henblik på en fremtidig karriere indenfor sporten.

 

 

Fjors uddannelsesmæssige karriere

Fjor blev først trænet ved Hof Kasselmann og konkurreret af spanske Borja Carrascosa i 2015. Parret vandt Oldenburg championatet i Rastede samme år og gik herfra videre til Bundeschampionatet, hvor de sikrede sig en bronzemedalje blandt de 4-årige hingste.

 

Fjor blev efterfølgende solgt på PSI Auktionen i 2015 for et beløb på 350.000 Euro, og konkurrerede herefter en enkelt gang under Rudolf Widmann i maj 2016. Hingsten returnerede herefter igen til Hof Kasselmann for yderligere træning under Frederic Wandres.

 

I 2017 Tog Wandres fjor med til UVM i Ermelo, hvor de så sluttede som nummer 12 i filanen, og en måned senere vandt de som nævnt Bundeschampionatet i Warendorf.

 

Martin udtaler sig om Fjor

Med salget af Fjor har han igen skiftet lokation og er flyttet nærmere den danske grænse, nemlig til Hamburg hvor danske Martin Christensen, der holder til på Stald Tannenhof i Wedel, skal ride ham.

 

Om forventningerne til at ride Fjor siger Martin Christensen "Fjor er en sjov hest at ride, med masser af talent og han er meget intelligent".

 

Det bliver spændende at se hvad det kommende samarbejde kan udvikle sig til.

 

Billede

 

Bundeschampionatsvinderen og UVM finalisten - oldenburg vallakken Fjor er blevet solgt som fremtidig top og Grand Prix hest for den I Tyskland bosiddende danske Grand Prix dressurrytter Martin Christensen. Her ses Martin Christensen på hesten De Vito ved UVM i Verden i 2014 (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 13-03-2018 kl. 09:39 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-09-19 Farenheit kastreret
28-04-18 Mai Tofte og Rustique sejrer i Kür
06-05-11 Et præg af dannebrog


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider