Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Opvarmning til årets ISES konference

Den verdensomspændende ISES organisation mødes i år i Rom under dansk formandskab ved forsker Janne Winther Christensen, og temaet for konferencen er i år bredt gående på sportshestens velfærd, såvel mentalt som fysisk, hvor der nu er åbent for modtagelse af abstracts

 

Hvor seriøse hestefolk mødes

Hestevelfærd er temaet for den 14. internationale Equitation Science konference, som løber af stablen i slutningen september i år under dansk formandsskab, og som hvert år tiltrækker sig i hobevis af forskere og praktikere, der gerne vil være med på de seneste forskningsmæssige tiltag inden for forskning i velfærden hos vores sportsheste.

 

Hestetrænere, studerende på hesterelaterede uddannelser, forskere og akademikere samles om at diskutere, hvordan fremtidens hestehold kan foregå så etisk og bæredygtigt som muligt.

 

 

En liste over forskere og foredragsholdere fra hele verden, der vil deltage i årets store begivenhed er allerede offentliggjort på ISES hjemmeside.

 

Hestevelfærd i bred forstand

Omdrejningspunktet for dette års konference er bredt gående på hestens såvel miljømæssige som psykiske og fysiske velfærd og omfatter træning, fodring, staldforhold, god opførsel og et godt både fysisk og mentalt helbred hos hesten.

 

Modtagelse af Abstracts til konferencen

Allerede nu er der åbnet for modtagelse af abstracts, der er udarbejdet på baggrund af forskningsprojekter indenfor dette brede forskningsfelt, og som kan kvalificere sig via udvælgelsesprocessen til at blive præsenteret på dette års ISES konference. Dette oplyses af International Society for Equitation Science (ISES) i en pressemeddelelse.

 

Er du forsker Phd. Studerende, praktiker eller lign. og er i gang med et spændende projekt indenfor området, så er det nu du skal kridte skoene og komme i gang med at udarbejde et abstract til konferencen, der kan kaste en spændende og lærerig tur af sig til Rom.

 

Igen på Europæisk jord
Konferencen afholdes - efter nogle år i Canada og Australien - igen på europæisk grund, netop i Rom i dagene den 21.-24. september 2018. Her bliver de smukke rammer i Reggimento Lanceri di Montebello et mødested for både traditionelle og progressive strømninger inden for hesteverdenen med forskning og vidensdeling i centrum.

 

Dansker i spidsen

Efter to år som vicepræsident for The International Society for Equitation Science (ISES) er lektor ved Aarhus Universitet, Janne Winther Christensen, i år 2018 tiltrådt som præsident for organisationen.

 

Her vil hun de næste to år stå i spidsen for foreningens arbejde med at øge viden og forståelse for hestens adfærd og træning gennem forskning, og det betyder tillige at Janne Winther Christensen, som selv har viet sin karriere til forskning i hestevelfærd, vil sætte taktstokken for årets konference i Rom.

 

Der vil derfor være garanteret danske bidrag på konferencen, der historisk har været godt repræsenteret af danske forskere og praktikere.

 

For mere information om årets ISES konference og organisationen se her

 

Læs mere om ISES og equitation Science her i en tidligere artikel om organisationen her

 

Billede

 

Den verdensomspændende ISES organisation mødes i år i Rom under dansk formandskab ved forsker Janne Winther Christensen, og temaet for konferencen er i år bredt gående på sportshestens velfærd, såvel mentalt som fysisk, hvor der nu er åbent for modtagelse af abstracts (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 26-03-2018 kl. 08:01 af i kategorien Ridesport.
Tags: ISES.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-03-19 Overvægt en tikkende bombe for velfærden
19-05-18 New Zeeland vil også ændre næsebåndsreglen
28-08-15 ISES fordømmer brugen af rollkur
06-06-16 Hvad er Equitation Science?
10-08-15 ISES konference om sportshestes velfærd
17-06-15 Elastik i tøjler - godt eller skidt?
16-08-14 Hvor peger fremtiden hen for ridesporten?
12-08-14 Rid bedre og pas bedre på din hest!
11-08-14 Ponyer, judo, springheste og klassisk dressur
10-08-14 Er vore træningsmetoder tilpasset hestens læringsproces?


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider