Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Maria Nørregaard Langhoff vinder DM indendørs for kat. 1!

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden været værter for DRF mesterskaberne for ponyrytterne og childrenrytterne. Indtil nu var der afholdt DRF mesterskaberne for childrenrytterne samt kat. 2 og 3. Nu blev det tid til årets sidste indendørs mesterskab i springning, da rytterne med deres kat. 1 ponyer skulle i ilden. Weekends runder gik i lighed med kat. 2 i MA**, dog i finalen i S* her for kat. 1 ponyerne. Det blev superponyen Nikolina, der endnu engang sikrede sig et Danmarksmesterskab. Denne gang var det med Maria Nørregaard Langhoff, der efter solid ridning kunne hænge guldmedaljen om halsen.

 

Første runde i DRF mesterskabet for kat. 1 var der lidt færre startende, end der havde været for både kat. 2 og 3. 17 ryttere var meldt til start, og næsten halvdelen af de 17 ryttere lykkedes med at ride banen fejlfrit. Helt i toppen fik Anna Sofie Tørnæs placeret sig med Strattonstown Nearly Gone, efter hun var den absolut hurtigste med tiden 50.31. Men hun placerede sig også på 3. pladsen, hvilket hun gjorde med Kalypso Skovgaard med tiden 50.76 sekunder. Lige ind i mellem fik Maria Nørregaard Langhoff med Pepper Ann placeret sig, da hun red fejlfrit med tiden 50.51 sekunder.

Ind i finalen må man kun ride en hest. Det betød at Anna Sofie Tørnæs måtte vælge mellem sine to ponyer, der begge havde placeret helt i toppen. Lettere overraskende for nogen, valgte hun ikke Strattonstown Nearly Gone som hun vandt klassen på, men derimod Kalypso Skovgaard.
Det samme gjalt for Maria Nørregård Langhoff. Knap så overraskende - selvom det gav en dårligere placering i startrækkefølgen til søndagens finale - valgte Maria superponyen Nikolina.

I finalen lykkedes det kun tre ryttere at ride fejlfrit. Heraf var det kun to ud af de i alt otte fejlfrie ryttere fra første runde, som lykkedes med at ride fejlfrit i finalen. Det var Anna Sofie Tørnæs og Maria Nørregaard Langhoff. Det betød at de to ryttere skulle mødes i omspringning for at fordele guld- og sølvmedaljen.

Her blev det Maria Nørregaard Langhoff der trak det længste strå, da hu både red fejlfrit og var den hurtigste af de to, da hun kom i mål med tiden 36.05 sekunder. Anna Sofie Tørnæs fik en bom i omspringningen, men tiden var samtidig også langsommere, og hun måtte derfor tage til takke med sølvmedaljen.

Hvis der er ligeplacerede til en medalje, så skal der en omspringning til. Desværre for publikum var der ikke ligeplacerede til bronzemedaljen i dag, og det betød at Isabel Vang Hvitved med Doon Laddie kunne hænge bronzemedaljen om halsen, uden at skulle ud i endnu en kamp om medaljen.

Det blev Laura Baaring Kjærgaard der med Vie'nka du Lavadin indtil den utaknemmelige 4. plads sammen med LInnea Ilsøe Madsen og Noona Wildfang linde, da de alle havde samlet 8 fejl over de to runder.

Det samlede resultat af DRF mesterskabet for kat. 1 kan ses her.


Tilføjet d. 18-03-2018 kl. 23:58 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
10-02-19 Come-back for Agnete og Jojo AZ
18-03-18 Karoline Sloth Kjær vinder DM indendørs for kat. 2!
18-03-18 Josephine Christian Jacobsen vinder DM indendørs for kat. 3!
18-03-18 Caroline Knudsen vinder af DM for childrenryttere
20-03-17 4 nye Danmarksmestre er kåret
07-04-11 Dressurlandsstævne i Hedensted


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider