Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Caroline Knudsen vinder af DM for childrenryttere

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden været værter for DRF mesterskaberne for ponyrytterne og childrenrytterne. Det første mesterskab der blev afholdt var DRF mesterskab for children. Efter en spændende 1. runde lørdag og finale i dag, skulle det vise sig at Caroline Knudsen endte med at hænge guldmedaljen om halsen.

Childrenrytterne var de første til at komme i ilden både lørdag og søndag. Det lykkedes i alt 5 ekvipager at ride fejlfrit i første runde - vinderen af 1. afdeling blev Amalie Reimer Nielsen på den meget lille men meget velspringende Pionier på 21 år. Amalie lykkedes også at blive nr. 3 på sin anden hest Cortus, og hun måtte derfor vælge hvilken hest hun ville ride i finalen. Valget faldt på vinderhesten Pionier.
Det var Caroline Knudsen der placerede sig på 2. pladsen med TM Belladonna, og Sabine Karlskov Lange med For Joy og Frida Munk Lassen på Neergaards Ci Ci Chanell var de to sidste, der lykkedes med at ride fejlfrit.

Men det skulle vise sig at de ryttere med 4 fejl fra første dag, også skulle få en mulighed for at være med i topkampen. Det lykkedes nemlig kun en rytter at ride fejlfrit i dagens finale - det var Caroline Knudsen, og hun kunne hermed kalde sig indendørs Danmarksmester 2018 uden overhovedet at skulle ud i en omspringning.
Det lykkedes samlet 4 ryttere at ride med samlet 4 fejl over de to runder - det var Amalie Reimer Nielsen, Noona Wildfang Linde med Chelino 3, Frida Munk Lassen og Celina Fink Aabo på Catwalk Z.

I denne omspringning var det ikke nok at ride fejlfrit for at være med. Man skulle ride hurtigt og sikkert rundt, hvis man ville have en medalje. To ryttere ville gå hjem med en medalje om halsen, og to ryttere ville indtage de utaknemmelige placeringer som nr. 4 og 5.
Det blev Amalie Reimer Nielsen, der med lørdagens vinderhest kunne tage sølvmedaljen om halsen, efter at have redet en super hurtig runde i tiden 27.83 sekunder. Den var der ingen af de andre der kunne matche, selvom Noona Wildfang Linde gjorde et rigtigt godt forsøg på det. Hun måtte dog nøjes med bronzemedaljen, efter at hun kom i mål i tiden 28.48 foran Frida Munk Lassen der kom i mål med tiden 30.76 og Celina Fink Aabo der kom i mål med tiden 33.60 sekunder. Ikke en eneste af childrenrytterne fik en bom i omspringningen.

Se den samlede resutlatliste af DM indendørs for children her.


Tilføjet d. 18-03-2018 kl. 23:01 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
10-02-19 Come-back for Agnete og Jojo AZ
18-03-18 Maria Nørregaard Langhoff vinder DM indendørs for kat. 1!
18-03-18 Karoline Sloth Kjær vinder DM indendørs for kat. 2!
18-03-18 Josephine Christian Jacobsen vinder DM indendørs for kat. 3!
02-06-17 Stort internationalt militarystævne i Kalundborg med DRFmesterskaber for junior og young riders
20-03-17 4 nye Danmarksmestre er kåret
01-08-16 Anna Bjørn vinder DRF-mesterskabet i military
30-07-16 Hanne og Anna på guldkurs
29-07-16 Anna Bjørn i front ved DRF-mesterskabet i military for J/YR
27-07-16 DM for seniorer og DRF-mesterskabet for junior/ungryttere i military afgøres i weekenden i Høsterkøb


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider