Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Josephine Christian Jacobsen vinder DM indendørs for kat. 3!

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden været værter for DRF mesterskaberne for ponyrytterne og childrenrytterne. Efter et spændende mesterskab for childrenrytterne, der gik til Caroline Knudsen, blev det efterfølgende tid til DRF mesterskabet for kat. 3 ponyerne, der gik i MA*. Efter en spændende 1. runde lørdag og finale i dag, blev skulle det vise sig at Josephine Christian Jacobsen endte med at hænge guldmedaljen om halsen, efter at være den eneste med to fejlfrie runder.


Første runde bestod af intet mindre end 25 ekvipager. For flere af rytterne var der ikke tvivl om at nerverne sad uden på tøjet, men det lykkedes 21 af rytterne at gennemføre runden, heraf var 13 af rytterne fejlfrie. Det blev Malin Marie Haugaard der vandt klassen på speedponyen Oldcastle Sylvester, efter at hun kom i mål med tiden 55,43 sekunder. Karoline Sloth Kjær var med Rosa lige i hælene på hende med tiden 56,56 sekunder og Sofie Kjer Gregersen indtog 3. pladsen med Bella.

Men hvis man synes de helt unge ryttere så nervøse ud om lørdagen, var det intet imod hvor nervøse rytterne var i søndagens finale. Det er et stort pres for mange af de helt unge ryttere, der helt sikkert ønsker at gøre deres aller bedste, sammen med forældrene der også ønsker det bedst mulige resultat. 20 ekvipager var til start i dagens finale, men kun 13 ryttere gennemførte finalerunden. Og for flere af dem der gennemførte, var det med en del fejl på kontoen.

Med 13 fejlfrie ekvipager ind til finalen, var der nærmst ikke tvivl om, at der skulle en omspringning til at fordele guldmedaljerne. Men sådan skulle det ikke blive. Det lykkedes ikke en eneste rytter at ride finalen fejlfrit, på nær Josephine Christian Jacobsen med Dykebeck Wild Hazel Nut. Og hun kunne pludselig hænge guldmedaljen om halsen, uden at skulle ud i en hæsblæsende omspringning.

Det samme gjorde sig til gengæld ikke gældende for de fire ryttere, der havde redet fejlfrit i første runde, men fået 4 fejl med sig i finalen. Det var Selma Sofie Allerup med Whitney, Karoline Sloth Kjær med Rosa, Mathilde Baaring Kjærgaard med Parc Wasabi og Emilie Øvlesen med Florina. De skulle nemlig mødes i en omspringning, for at fordele sølv- og bronzemedajlen.
Der blev lagt hårdt fra start og satset lidt for meget - også på kun at få den fejlfrie runde. Det lykkedes nemlig ikke en eneste rytter at ride en fejlfri omspringning, så det blev tiden der afgjorde placeringsrækkefølgen.
Det blev Selma Sofie Allerup der kunne modtage sølvmedaljen, efter at hun red med fire fejl i tiden 33,69 sekunder. Karoline Sloth Kjær fik bronzemedaljen, efter at hun red med fire fejl i tiden 43,01 sekunder og Mathilde Baaring Kjærgaard fik den utaknemmelige 4. plads, efter hun kom i mål med tiden 44,97 sekunder og 4 fejl. Emilie Øvlesen indtil 5. pladsen, efter hun fik 10 fejl i omspringningen med tiden 53,85 sekunder.

Det samlede resultat af mesterskabet kan ses her.


Tilføjet d. 18-03-2018 kl. 23:19 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
10-02-19 Come-back for Agnete og Jojo AZ
18-03-18 Maria Nørregaard Langhoff vinder DM indendørs for kat. 1!
18-03-18 Karoline Sloth Kjær vinder DM indendørs for kat. 2!
18-03-18 Caroline Knudsen vinder af DM for childrenryttere
02-06-17 Stort internationalt militarystævne i Kalundborg med DRFmesterskaber for junior og young riders
20-03-17 4 nye Danmarksmestre er kåret
01-08-16 Anna Bjørn vinder DRF-mesterskabet i military
30-07-16 Hanne og Anna på guldkurs
29-07-16 Anna Bjørn i front ved DRF-mesterskabet i military for J/YR
27-07-16 DM for seniorer og DRF-mesterskabet for junior/ungryttere i military afgøres i weekenden i Høsterkøb


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider