Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Karoline Sloth Kjær vinder DM indendørs for kat. 2!

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden været værter for DRF mesterskaberne for ponyrytterne og childrenrytterne. Efter to spændende DRF mesterskaber, var det nu blevet afgørelsestimen for kat. 2 ponyerne, som blev redet i MA**. Det blev Karoline Sloth Kjær, der lykkedes med at hænge en guldmedalje om halsen. For bronzemedaljen hun netop havde vundet for kat. 3 ponyerne, var absolut ikke nok!

I første runde var der intet mindre end 29 ryttere til start. Heraf lykkedes det 24 af rytterne at komme igennem banen og hele 16 ryttere at komme fejlfrit igennem banen.

Den hurtigste af rytterne var Karoline Sloth Kjær med Bjerregårds Qlimax, som også endte med at være vinderne af det samlede mesterskab. Men i 1. runde var hun skarpt forfulgt af Victoria Lora Engelbrecht Perez med Corbeagh Claire og Cecilie König med Dooneens Coolala Boy.

Efter de foregående to mesterskaber, måtte man næsten have taget ved lære af, at med 16 fejlfrie ind til 2. runde, så var det nok ikke ret mange der ville komme fejlfrit. Mesterskaber er nu og engang en klasse, som ofte har det med at spille rytterne et puds. I dag var heller ingen undtagelse for kat. 2 ponyerne, for kun tre ryttere lykkedes med at ride fejlfrit i dagens finale.

Det betød at der skulle en omspringning til at fordele både guld- sølv- og bronzemedaljen.
Der blev redet stærkt i forsøget på at vinde guldmedaljen. Caroline Amalie Bak Attermann med Flik Flak var den hurtigste rytter, men med 4 fejl viste det sig at hun måtte tage til takke med sølvmedaljen, efter hun kom i mål med tilden 34,73 sekunder. Clara Savas Olsen gjorde også alt hvad hun kunne, men også her med 4 fejl. Med tiden 35.51 sekunder blev det bronzemedaljen, Clara endte med at få om halsen.

Til gengæld betød det at guldmedaljen var hjemme med en fejlfri tur. Med hovedet helt koldt, lykkedes det Karoline Sloth Kjær at ride fejlfrit som eneste rytter over de tre runder. Og selvom tiden var langsom - nærmere bestemt 41,41 sekunder - så var det nok. Turen var fejlfri, og det var det der virkelig betød noget her, og det betød at Karoline kunne hænge guldmedaljen om halsen.

Det blev Cecilie König der indtog den utaknemmelige 4. plads foran Freja Høyer Pedersen.

Den samlede resultatliste af mesterskabet kan ses her.


Tilføjet d. 18-03-2018 kl. 23:34 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
10-02-19 Come-back for Agnete og Jojo AZ
18-03-18 Maria Nørregaard Langhoff vinder DM indendørs for kat. 1!
18-03-18 Josephine Christian Jacobsen vinder DM indendørs for kat. 3!
18-03-18 Caroline Knudsen vinder af DM for childrenryttere
02-06-17 Stort internationalt militarystævne i Kalundborg med DRFmesterskaber for junior og young riders
20-03-17 4 nye Danmarksmestre er kåret
01-08-16 Anna Bjørn vinder DRF-mesterskabet i military
30-07-16 Hanne og Anna på guldkurs
29-07-16 Anna Bjørn i front ved DRF-mesterskabet i military for J/YR
27-07-16 DM for seniorer og DRF-mesterskabet for junior/ungryttere i military afgøres i weekenden i Høsterkøb


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider