Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hingstekåringen under opbygning

Der er fuld gang i opbygningen af rammerne om Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning, der bliver skudt i gang om mindre end en uge i dagene 7-11 marts 2018

 

Stort set udsolgt på alle pladser

Startlisterne er fyldte og har ventelister, alle VIP-plader er udsolgte, og hver eneste af de 850 hestebokse bliver taget i brug, når Dansk Varmblods Hingstekåring rykker ind i MCH Messecenter Herning i næste uge i dagene 7.-11. marts 2018.

 

Kæmpe logistikprojekt

Der er allerede fuld gang i opsætningen. MCH Messecenter Herning er netop kommet på den anden side af den gigantiske messe "Ferie for alle", og personalet er nu i fuld gang med at forvandle hallerne til deres næste formål: Dansk Varmblods Hingstekåring, der er det andet mest besøgte arrangement på stedet og som til forskel fra feriemessen også tager den gigantiske Boxen i brug.

 

 

MCH Messecenter Hernings erfarne personale er i fuld gang med at gøre alle haller i messecenteret klar til at modtage heste, ryttere, hingsteholdere, officials og publikum til det gigantiske arrangement. Der skal anlægges ridebaner i fire haller - en til opvarmning og tre til opvisning, indrettes stald i en hal og to udendørs stalde, mens fem haller skal huse udstyrsmessen

Hest & Rytter.

 

Endnu flottere end tidligere

Jo, der er fuld gang i den helt store forhandling i messecentret i disse dage, hvor Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe Krüth netop har lagt sin vej forbi.

 

"Det ser virkeligt lovende ud. Man kommer til at opleve en kæmpe opgradering i Boxen i år, hvor der vil være digitale LED-bandereklamer og en gigantisk storskærm på 140 m2, der særligt under de to gallashow vil give mange fede effekter, fortæller Casper Cassøe Krüth"

 

Du kan læse meget mere om hingstekåring på sitet DVHerning.dk, hvor du finder daglige nyheder og i øvrigt også finder link til billetsalget.

 

Netop forsalget af billetter er gået forrygende, men der er fortsat gode billetter at købe til alle dage samt til torsdag aftens dressurclinic og til de to gallashows fredag og lørdag aften.

 

Kilde: Herning Hingstekåring

 

Billede

 

Der er fuld gang i opbygningen af rammerne om Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning, der bliver skudt i gang om mindre end en uge i dagene 7-11 marts 2018 (Foto: Arkivfoto)


Tilføjet d. 01-03-2018 kl. 08:59 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-03-20 Stor panik i Herning, bliver det hele aflyst?
30-01-19 Herning 2019 katalog kan nu forudbestilles
02-10-18 Finalisterne i Nord-Vest Box Cup er fundet
29-05-18 Heste slår rekorder på Landsskuet
12-03-18 Russisk sejr i Hernings sidste klasse
10-03-18 Overvældende antal verdensklassehingste!
10-03-18 Medaljehopper på sejrskurs!
09-03-18 Gratis inspiration og viden til hesteejere!
09-03-18 Dressurhingstene imponerer i Herning
08-03-18 Zhaplin suveræn vinder af Unghestechampionatets 2. afdeling


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider