Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gratis adgang til hal M ved World Cup

Det bliver folke- og hestefest for alle ved World Cuppen i Herning i dagene den 18-22 oktober 2017. Dansk Rideforbund, Dansk Varmblod og Equitour Aalborg, har haft som fælles mål at alle skal kunne være med. Derfor annonceres det nu at alle tilbydes gratis adgang til hal M alle dage under afviklingen af det store internationale stævne

 

Gradis adgang

For Dansk Ride Forbund, Dansk Varmblod og Equitour Aalborg, der er gået sammen om at afvikle hestefesten World Cuppen Herning, har intentionen fra start været, at det skulle være en hestefest for hele Danmark, hvor alle skulle kunne komme med. Og det kan de nu. Det er nemlig blevet muligt at tilbyde gratis adgang til hal M alle dage under festen

 

Den glædelige nyhed betyder, at alle kan komme ind og opleve diverse springklasser i højder op til 1,40 m, blandt andet juniorspringning og speed-klasser, og dressur på højt plan, i form af U25 dressur samt Prix Sgt. Georges og Intermediaire I. Udover fantastisk ridning byder hal M blandt andet også på et hyggeligt café-område og messeområde med stande.

 

Gensyn med stjernerne fra EM
Med masser af springning og dressur på programmet, for både store og små, er der masser at opleve i Herning. Den helt store sportslige begivenhed er selvfølgelig selve World Cuppen, der afvikles lørdag og søndag i Jyske Bank Boxen. Billetter købes særskilt her. Og mon ikke der bliver mulighed for at hilse på de nykårede danske EM-sølvmedaljevindere.

 

Ambitionen er at brede sporten ud
"Det er en rigtig glædelig nyhed, at det er blevet muligt for os, at tilbyde gratis adgang til hal M. Det er noget vi håber kan komme rigtig mange til gode Og vi håber det kan være med til at brede vores fantastiske hestesport ud, så både hesteentusiasterne og alle der kunne have lyst til at opleve hestesport på højeste niveau, får mulighed for det" - udtaler arrangørerne bag World Cuppen.

 

Om World Cup Herning
Jyske Bank Boxen i Herning kommer til at danne en spektakulær ramme om ridning i verdensklasse, når Reem Acra FEI World Cup kvalifikation i dressur og CSI3*-springning afvikles i det midtjyske i 2017 og 2018. World Cup-eventen i Herning afvikles i et samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg, og udover at World Cup dressuren bevares på dansk jord (har tidligere været afviklet i Odense), er det særligt interessant, at avl og sport står sammen om at afvikle og udvikle så en stor event til glæde for hesteinteresserede i hele Danmark.

World Cup Herning

 

Kilde: DRF

 

Billede

 


Tilføjet d. 10-10-2017 kl. 09:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-03-20 Stor panik i Herning, bliver det hele aflyst?
30-01-19 Herning 2019 katalog kan nu forudbestilles
02-10-18 Finalisterne i Nord-Vest Box Cup er fundet
29-05-18 Heste slår rekorder på Landsskuet
01-03-18 Hingstekåringen under opbygning
22-10-17 Dufour slår verdensetteren igen!
22-10-17 Victoria gjorde det igen!
22-10-17 Victoria vandt U25 World Cup Grand Prix
21-10-17 Verdensklasse Dufour's hjemmebane sejr over Werth
21-10-17 Fire på stribe til Kasprzak!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider