Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hvad kan du opleve til World Cup i Herning?

Dørene åbnes for World Cup stævet i Herning i oktober, som skyder den nye sæson igang, er vi sikre på verdensklasse dressur med fuld dansk deltagelse. Hele dressur EM-sølvholdet har meddelt deres ankomst til Herning, og der bliver forrygende underholdning alle dage og aftener, der kulminerer med en forrygende Show Night lørdag og finaler søndag

 

Storstilet World Cup

Når Boxen slår dørene op for World Cup Herning i uge 42, er det en event, der byder på noget for enhver smag. Først og fremmest afvikles der selvfølgelig World Cup kvalifikationen i dressur - som er sæsonens første tilmed. Det vides nu at hele EM-sølvholdet kommer til Herning, så de danske tilskuere er sikret dansk dressur i absolut verdensklasse.

 

Stævnet byder også på topspringning på allerhøjeste niveau for både heste og ponyer og ikke mindst en forrygende Show Night lørdag.

 

2 Arenaer i Jyske Bank Boxen
Mens de første ryttere først rider på banen i Nathalie Horse Care Arena torsdag, betræder de første hestehove den gigantiske bane på 30 x 80 meter i Boxen allerede fra onsdag. Og så er der ellers dømt hestefest indtil søndag.

 

Torsdag og fredag
De to første dage byder især på masser af springning. Blandt andet afvikles både kvalifikation og finale i Nord-Vest Box Cup, hvor 30 af landets dygtige unge springryttere dyster.

 

Torsdag er også dagen for den første kvalifikation til den store Grand Prix springning (150 cm), og for den første afdeling af den helt nye World Cup turnering for ponyspringryttere - FEI Ponies Jumping Trophy.

 

Lørdag med masser af underholdning
Lørdag begynder der at komme mere dressur på programmet. Dressuren er i fokus fra morgenstunden og til midt på eftermiddagen, og der skal rides Grand Prix dressur i Boxen ikke bare en gang, men to gange. Første gang er det i CDI2* hvor mange af de etablerede stjerner medbringer deres upcoming heste, og man således får lov at opleve fremtidens stjerner.

 

Danske dressurstjerne

Her bydes der blandt andet velkommen til Daniel Bachmann Andersen på hans kommende verdensstjerne Zepter, Anna Kasprzak på hendes fremtidshåb Rock Star, og "dansk-spanieren" Severo Jurado Lopez der debuterer hans nye tophest internationalt. Denne Grand Prix klasse er optakten til et forventeligt stjernespækket World Cup felt, hvor der er gensyn med hele det danske EM-sølvhold. Der er dermed lagt op til EM revanche for vores udenlandske gæster - og dressur i absolut verdensklasse.

 

Springning i boxen

Der er dog også tid til masser af springning, når der i Boxen rides Speed Finale (145 cm), efterfulgt af Grand Prix springning med en præmiesum på hele 300.000 kr. Den fantastisk Show Night indledes med omspringningen i den store Grand Prix springning og følges op med adskillige festlige indslag, der byder på latter og topunderholdning. Aftenen sluttes af i Boxen's Rock Bar der inviterer til stort afterparty for alle.

 

Søndag i finalernes tegn
Søndag står i World Cup finalernes tegn. I Boxen afvikles først finalen i FEI Ponies Jumping Trophy. Derefter ryddes springene væk, dressurhegnet sættes op og så skal der vises World Cup Grand Prix kür, hvor de seje danske sølvpiger skal tage kampen op med de udenlandske gæster.

 

Billetter til World Cup begivenheden i Herning kan købes her

 

Kilde: DRF

 

Billede

 

Så går det det løs i Herning til oktober med World Cup stævnet (pressefoto)


Tilføjet d. 26-09-2017 kl. 09:44 af i kategorien Ridesport.
Tags: Herning og Worrld Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-03-20 Stor panik i Herning, bliver det hele aflyst?
30-01-19 Herning 2019 katalog kan nu forudbestilles
02-10-18 Finalisterne i Nord-Vest Box Cup er fundet
29-05-18 Heste slår rekorder på Landsskuet
01-03-18 Hingstekåringen under opbygning
21-10-17 Springningen højdepunkter fredag i Herning
10-10-17 Gratis adgang til hal M ved World Cup
06-03-17 Merrald glæder sig til Herning
28-02-17 World Cup kommer til Jyske Bank Boxen
22-02-17 Danmarksmester til kåring i Herning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider