Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Trakehner elitedage afholdt på Broholm Gods

Trakehnerne afholdte i weekenden deres traditionsrige elitedage på Broholm Gods på Fyn, der både bød på både eliteskue med udnævnelse af årets bedste føl og hopper og trakehnerstævne, og hvor der blev afviklet både 4, 5 og 6-års TAF championater og var mulighed for at starte de renstammede og registrerede trakehnere i en række forskellige klasser

 

4-års gangartsbedømmelser

I firås gangartsklassen indledende var det He'cula Von Hestebjerggaard (e. Aston Martin / Kafelnikov) med Natalie Wulff Brix, der løb med sejren, med bla. flotte 9,8 i skridt og 8,9 i kapacitet og samlet 86,8 %. Andenpladsen blev indtaget af Pleasure (e. Hancock / Schwadroneur) med Christiane Birksted med samlet 83,8 %. Det blev tillige He'cula Von Hestebjerggaard der løb med sejren i søndagens finale med 85 %, mens Kassandra Carmen (e. Hibiscus / Tuareg) med Christiffer Dalby Haugaard i sadlen blev 2'er med 84 % og Amarone Selsø 3'er med Camilla Quistgaard som rytter med 83 %.

 

5-års championats finalen

I søndagens 5-års finaleklasse, der desværre ikke havde så mange heste til start, sejrede Alphabeat (e. All Inclusive / Sixtus) med John Hvalsøe Saul med 81 %.

 

6-års championates finalen

I 6-års finalen blev det den store vallak Kut 'N' Move ( e- Imperio / Le Rouge) med bettina Laisbo i sadlen, der suverænt sikrede sig sejren med 83,2 % i finaleklassen og me bl.a. 8,6 i galop. Ekvipagen var endvidere også udtaget som første reserve i 6-års klassen for Danmark (se her) til det netop afholdte verdensmesterskab for ungheste, afholdt i Ermelo i Holland, med kom ikke med på afbud. Til gengæld kunne de så sikre sig sejren i trakehnernes eget 6-års championatet på hjemmebane, hvilket var tredje gang i træk!

 

Andenpladsen i 6-års finalen gik til Cusina (e. Rheinklang / Caprimond) med Natalie Wulff Brix i sadlen. Ekvipagen scorede 74,6 %.

 

Øvrige klasser

I LA6-finale for 6-års og ældre heste sejrede Signe Hagedorn Henningsen og Elfie (e. Heartbreaker/Maerchenprinz) der opnåede 68,158 %.

 

I TAF's MB-finale blev vinderen Louise Laisbo med hoppen Hot Sport (e. Okavango/ Induc) der opnåede 69,688 %. Sejren i TAF's S-finale, hvor der blev redet Prix St. George og Intermediare I, gik til V-Power Horsebo (e. K 2/ Heslegård's Camerlengo) med Anna Maria Christiansen i sadlen. Ekvipagen opnåede 71,842 %.

 

Sidst afholdtes finalen i TAF's dressurcup i kür, her gik sejren til Signe Horndrup og Nanida (e. Blue Hors Hertug/ Antares) der i en LA kür fik 63,425%.

 

Flere deltagere næste år

Arrangementet var som vanligt flot arrangeret i de smukke rammer på Broholm Gods, hvor de fleste elsker at komme såvel tilskuere som deltagende ekvipager, men i år var det lidt for ringe besøgt. Der kan derfor kun opfordres til at så mange med renstammede trakehnere, træner frem til at deltage i elitedagene på Broholm i august, der er en hel unik mulighed for at få startet i nogle storslåede internationale rammer, som god stævneerfaring og træning i det hele taget.

 

Forhåbentlig vil rigtig mange følge opfordringen til næste år.

 

Se resultaterne fra stævnet her

 

Billede

 


Tilføjet d. 14-08-2017 kl. 10:37 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-08-19 Trakhenerforbundets Elitedage er på trapperne
17-09-18 TV2 udsendelse om Broholm og DM i dressur
08-06-18 Flot start af paradressurrytterne
07-06-18 Trakehner-Avlsforbundets sommerstævner
06-06-18 Fra EM sølvvinder til debutant i DM for paradressur
30-05-18 Knivskarpe pararyttere klar til DM
23-05-18 Verdensklasse DM på Broholm i juni
28-02-18 Ny hovedsponsor til TAF
08-07-17 Flotte og seværdige paradressur DM finaler på Broholm
06-07-17 Suværen Dufour tager føringen i DM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider