Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Trakhenerforbundets Elitedage er på trapperne

Næste weekend indfinder årets store trakehner-begivenhed sig på Vilhelmsborg, når Trakehneravlsforbundets Elitedage 2019 løber af stablen fra den 17.-18. august

 

Årets trakehnerbegivenhed i Danmark

Så er det i næste weekend, den 17.-18. august, at årets store trakehner-begivenhed i Danmark finder sted. Trakehneravlsforbundets Elitedage er i år rykket til Vilhelmsborg, og igen i år er Equifirst hovedsponsor. Det oplyser forbundet i en pressemeddelelse.

Arrangementet strækker sig som sædvanligt over to dage med både stævneklasser og indledende championatsklasser lørdag, og søndag gælder det den store finale, hvor hele eliteskuet finder sted sammen championatfinalerne.

 

Samling af årets bedste

Det er ved eliteskuet, af de bedste heste fra årets kåringer og bedømmelser skal findes. Årets hoppe, årets bedste 4-års og ældre, årets bedste 2-års hoppe, årets bedste hingsteføl og årets bedste hoppeføl er alle titler, der bliver uddelt om søndagen, så det er virkelig her, at "toppen af poppen" er samlet!

 

 

Nyt salgarrangement
Som noget helt nyt vil der lørdag være et salgsarrangement, hvor salgsheste vil blive fremvist. Tanken er at tiltrække køberne, og at ejerne af de tilmeldte heste selv står for handlen "på staldgangen". På Trakehneravlsforbundets hjemmeside er der oprettet en begivenhed ved navn "Trakehner sales Denmark", og under denne kan alle de tilmeldte salgsheste ses, inkl. billeder og video.

 

Rytter/avler aften lørdag
Som sædvanligt afholdes den hyggelige rytter/avler-aften lørdag, hvor der som altid bliver serveret mad lavet af "forbundets" dygtige kok, Uffe Nielsen. Menuen koster 200 kr pr. person og sidste tilmelding til aftenen er d. 14/8 2019, så det kan lige nås endnu. Tilmelding kan ske via DRF GO eller til Helle Jørgensen: helle@trakehner.dk eller telefon 22 68 37 70.

 

Alt i alt er der lagt op til nogle gode dage med masser af dejlige heste. Programmet inkl. tidsplan kommer til at kunne ses på hjemmesiden her

 

 

Billede

 


Tilføjet d. 13-08-2019 kl. 09:48 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
05-04-18 EH Connery er gået bort
14-08-17 Trakehner elitedage afholdt på Broholm Gods
04-08-14 Tag din trakehner med til Broholm!
18-08-10 Trakehner elitestævne og -kåring på Broholm Gods
12-07-10 Ny hingst på de danske dressurbaner


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider