Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hele 8 medaljer til NM i Sverige for militaryrytterne!

I dag var finaledag i det svenske, da Hässleholm afholdte sidste runde i dagens nordiske mesterskaber. Som sædvanligt var det terrænbanen, som i sidste ende skulle afgøre hvem der skulle have de nordiske medaljer.
For seniorernes vedkommende blev det til en flot guldmedalje for hold samt også den individuelle guld- og bronzemedalje. For junior/youngriders blev det til en bronze for hold samt en individuel bronze, og de helt unge ryttere sikrede sig med deres ponyer en guldmedalje for hold samt en sølv- og bronzemedalje individuelt.


Holdguld og individuelt guld og bronze til de ældste ryttere

Det nordiske mesterskab for seniorryttere afholdes i CIC2**, og hos seniorerne var der først og fremmest det danske hold afsted med 4 ryttere. Men en række ryttere deltog også individuelt. Holdet bestod af Niels Goldschmidt med Lasse, Tia Lundemose Andersen med Chelsea, Vivian Mary Ryslinge med Diva de Vision samt Anne-Dorthe Møller med Mr. Chaplin. Senorierne var stærke, for desværre måtte Tia udgå i dagens terrænspringning, og på trods af det uheldige resultat for Tia, blev det alligevel blev det til en guldmedalje for holdet. Det blev Vivian der løb afsted med den individuelle guldmedalje med samlet 64,3 straf og Anne Dorthe fik bronzemedaljen med samlet 66,1 straf. Det blev svenske Malin Josefsson der med Golden Midnight fik den velfortjente sølvmedalje.

Resultatet af holdmesterskabet kan ses HER.
Resultatet af det individuelle mesterskab kan ses HER (da der er tale om en international klasse, var der også ryttere fra andre nationaliteter til start)

 

Individuelle- samt holdmedalje hos de unge ryttere
Hos junior/ungrytterne bestod holdet af Caroline Suhr med Ideal Rebel, Emma Marie Hansen med Ejstrupbækgårds Lajos, Jade Schlichting med Mini Cooper samt Mathilde Skrædderdal Andersen med Femme Fatale Blue. Holdets samlede resultat endte på 175,9, og måtte se sig slået af et stærkt Finland med 156,0 straf samt Sverige med 161,3 straf. Den bedste danske rytter var Mathilde, og med et individuelt resultat på 50,4 straf, fik hun sikret sig den individuelle bronzemedalje bagved finske Axel Lindberg og norske Emilie Lindgren Laumann.

Resultatet af holdmesterskabet kan ses HER.
Resultatet af det individuelle mesterskab kan ses HER.


Seje ponyryttere

Det er ikke kun i Danmark at vi har været ramt af regn. Også i Sverige har det regnet meget, og det betød for ponyrytternes vedkommende at deres springning samt terrænspringning begge blev flyttet med en dag, hvorfor mestersakbet først blev afgjort i dag.
Det danske hold bestod af Anna-Sofie Lyndgaard Zeltner med Skrædderdals Annabell, Amilie Vittrup med Mulvad's Dharma, Luna Richter med Sissi DK Tento samt Astrid Vibe Skovgaard med Shadow. Med lige over 1 straf fik de sikret sig guldmedaljen foran Sverige - det danske resultat var 185,9 straf og rakte dermed til guldmedaljen, hvor Sverige fik 187,0 straf.

En enkel svensk rytter var stærkt foran de andre - det var Frida Edin, og med et individuelt samlet resultat på 52,2 staf, så var hun alene stærkt i spidsen og kunne dermed hænge en guldmedalje om halsen. Men de næste to medaljer var danske - det var Anna-Sofie, der med 58,3 straf sikrede sig sølvemedaljen samt Luna der med 60,5 lige fik klemt sig ind på bronzemedaljen.


Resultatet af holdmesterskabet kan ses HER.
Resultatet af det individuelle mesterskab kan ses HER.


Tilføjet d. 06-08-2017 kl. 23:41 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
08-02-19 Sportsplanerne i military
25-01-19 Er du militaryrytter med ambitioner om NM eller EM?
12-01-19 Ny holdleder for military under DRF
17-09-18 Militarylandshold til NC i Belgien
30-08-18 Agria DRF-mesterskabet i military på Kallehavegaard
18-06-18 Ponyekvipager udtaget til NM og EM i dressur
06-06-18 Springrytterne udtaget til Nordisk Mesterskab
09-05-18 Danmark er klar til NM i dressur
21-10-17 Peter Flarup klarer sig fantastisk til UVM i Frankrig
19-07-17 Alle hestene igennem dyrlægetjek til EM i military for J/Y


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider