Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ung militarystjerne omkommet i rideulykke

Den unge internationale militarystjerne Thais Meheust omkom i weekenden på tragisk vis under det franske nationale 7-års championat for military heste, da hendes hest styrtede på banens anden forhindring

 

Militarysporten har kostet endnu et liv

Til trods for stor fokus på sikkerheden i sporten, sker det desværre fortsat at der sker alvorlige rideulykker i militarysporten, der koster både heste-og menneskelig. I sidste weekend blev det et ungt lovende military talent der desværre mistede livet.

 

Skæbnesvanger konkurrence

Lørdag den 7. september blev skæbnesvanger for en ung fransk militarystjerne, da et ridt i netop den hestesportsdisciplin, som den blot 22-årige rytter elskede og var så lovende et talent indenfor, på tragisk vis kostede hende livet. Hun omkom på dramatisk vis efter et fald fra hest i weekendens nationale military konkurrence i le Pin au Haras i Normandiet, Frankrig.

 

 

Styrtede på anden forhindring

Den 22-årige Thais Meheust red i weekenden den grå vallak, Chaman Dumontceau, i det nationale franske 7-års championat, da hesten styrtede ved forceringen af banens andet spring. Den unge Thais var så uheldig at blive så alvorligt kvæstet i faldet, at det blev med døden til følge.

 

Et internationalt stjernefrø

Thais Meheust var ingen hvem som helst. Hun var til trods for sin unge alder allerede en lovende military stjerne. Thais havde redet siden barnsben og havde vundet adskillige medaljer som både ponyrytter, junior- og ungrytter på såvel nationalt som på europæisk plan.

 

Thais har været en fast del af det guldvindende hold på samtlige niveauer af den internationale militaryungdom i Frankrig helt fra ponydagene, og deltog tillige i 2018 championaterne for ungryttere. Hun blev betragtet som en lovende stjerne indenfor den internationale militarysport, og kunne allerede tælle utallige sejre og top-10 placeringer op til firstjernede internationale military konkurrencer.

 

For nylig tog hun springet til seniorklasserne, hvor hun bl.a. deltog for Frankrig i den i Storbritannien afholdte FEI Nations Cup kvalifikation i Houghton i maj måned i år.

 

Aktiv i foreningslivet til gavn for militarysporten

Thais var også aktiv i foreningssammenhænge. Til daglig var hun jura studerende, og brugte aktivt sin viden fra både sit studie og sin sport til sin deltagen i foreningslivet. Hun sad bl.a. i ungdomspanelet ved det i 2018 afholdte FEI sports Forum, der blev afholdt i Schweitz sidste år, og hvor der blev fremsat ideer og drøftet mulighederne for fremtidens military sport.

 

Det franske rideforbund har nu officielt udtrykt stor sorg over den unge lovende militaryrytters død, som vil blive savnet af alle, og mindet for hendes store positive bidrag til sporten, til trods for hendes alt for tidlige død.

 

 

Billede

 

Den unge internationale militarystjerne Thais Meheust omkom i weekenden på tragisk vis under det franske nationale 7-års championat for military heste, da hendes hest styrtede på banens anden forhindring


Tilføjet d. 09-09-2019 kl. 13:53 af i kategorien Træning.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-06-20 Flere mesterskaber i military er nu genplaceret
15-10-19 Inspirations- og træningssamling i military
10-09-19 Bevæget afskedsceremoni for Mark Todd
16-09-19 OL-rytter suspenderet efter vold mod pony
30-07-19 En legende takker af
08-07-19 Ponyekvipager udtaget til EM i military
17-06-19 Militaryryttere udtaget til ETM
13-06-19 Militaryryttere er endeligt udtaget til NM
12-06-19 Militaryhold udtaget til EM
01-05-19 Militaryreglementet er justeret


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider