Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fænomenalt: Kasprzak 3’er og Zibrandtsen 4’er i GP Special i Aachen

De to danske Anna'er kastede glans over Danmark i fredag aftens Grand Prix Special CDI4*-klasse i Aachen. Kasprzak og Pepe gjorde det igen fantastisk og sikrede sig en flot tredjeplads, med en velridende Anna Zibrandtsen på Arlando lige i hælene på en fjerdeplads. Verdensetteren Isabel Werth på Emilio sejrede i klassen og en meget velridende Helen Langehanenberg på Damsey SFH, sikrede sig andenpladsen

 

Stærkt felt

I et internationalt stærkt felt på 10 ekvipager skulle de to danske ekvipager Anna Kasprzak på Donnperignon og Anna Zibrandtsen på Arlando repræsentere de danske farver. Det så på forhånd svært ud, i et felt med bl.a. nogle af de absolut bedste tyske dressurryttere, heriblandt Isabell Werth på Emilio, som for tide er næsten umulig at hamle op med. Alligevel blev det til en rigtig spændende konkurrence med særdeles flotte danske resultater.

 

Dansk stråleglans

Anna Kasprzak på Donnperignon fik en flot tredjeplads i aftenens Grand Prix Special CDI4*-klasse, og Anna Zibrandtsen på Arlando, gjorde dem det efter og fulgte dem lige i hælene på fjerdepladsen. Stor var jublen efterfølgende i den danske lejr, da det alene var en vanligt Suveræn Isabel Werth på Emilio de tabte til, med en særdeles velridende Helen Langehanenberg på en dansende og særdeles velskridtende Damsey, der passerede de to danskere i slutplaceringen, og så er det ingen skam at blive 3'er og 4'er!

 

Anna Kasprzak 3'er med næsten 75 %

Anna Kasprzak og den 18-årige Donnperignon er helt klart tilbage i topform efter Pepes tandoperation, og fremviste bl.a. en meget flot passage der gav mange høje karakterer og en god galop piruette, til trods for at der kunne spores lidt anspændthed bl.a. i piaffen. Det var imidlertid tydeligt at læse på Kasprzaks ansigtsudtryk efter et velafsluttet ridt, at hun var godt tilfreds med deres fælles indsats. Det blev til et ridt til 74,824 % til den danske ekvipage.

 

Anna Zibrandtsen 4'er med 72,510 %

Det lader også til at Anna Zibrandtsen og Arlando er ved at have fundet hinanden. I hvert fald formåede Ekvipagen at fremviste et passende satset og derfor meget flot og ekspressivt program med høj energi og et særdeles flot galop program uden nævneværdige fejl, og det gav pote hos dommerne. Ekvipagen høstede en samlet dommerkarakter på 72,510 % og sikrede sig herved en flot fjerdeplads i det topprofessionelle felt.

 

Se det samlede resultat fra klassen her

 

Billede


Tilføjet d. 22-07-2017 kl. 11:39 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-07-18 Dressurlandsholdet klar til Aachen
11-06-18 Anne Kasprzak har købt ny hest
23-07-17 Tårnhøje karakterer - GP kür finalen i Aachen!
23-07-17 Kasprzak og Quarton sejrer igen i Aachen!
23-07-17 Danmark blev 4. i Nations Cup i Aachen
20-07-17 Tyskland fører foran USA og Danmark i Nations Cup i Aachen
20-07-17 Kasperzak 1’er og 3’er i Aachen!
19-07-17 Dressurlandsholdet til Aachen udtaget
18-07-17 Det danske hold til EM i Gøteborg er sat
18-07-17 Werth: Dufour blandt favouritterne


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider