Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kasprzak og Quarton sejrer igen i Aachen!

Anna Kasprzak sikrede sig endnu en sejr i Aachen på Quarton, da de i går aftes tog førstepladsen i Intermediare I, i et stærkt felt af unge talenter, mens Sille Engermann og Darius fik en 7. plads i lørdagens Grand Prix Kür for U25

 

Dansk underholdning

Lørdag bød på endnu mere underholdning for danske tilskuere ved det store stævne i Aachen, da der foruden afslutningen på Nations cup konkurrencen, også var dansk deltagelse i unghesteklassen Intermediere og U25 Grand Prix Kür.

 

Talentfulde ungheste og kyndige piloter i Intermedieren

Der var igen noget for de danske publikummer da lørdagen bød op intermediare klassen for unge dressurtalenter, der var en spændende klasse, fyldt med talentfulde heste redet af yderst kompetente ryttere. Det blev da også til en absolut seværdig klasse, der bød på masser af flot ridning på de lidt mindre rutinerede, men meget talentfulde heste, der var tilmeldt klassen. En klasse hvor det på forhånd var vanskeligt at spå om, hvem der ville lægge sig i spidsen, og derfor også var ekstra spændende.

 

I klassen havde vi igen dansk deltagelse, nemlig Anna Kasprzak og Quarton, der som de eneste danskere skulle konkurrere i Wotax Prize klassen.

 

Sejr til Kasprzak og Quarton

Det blev til gengæld igen til dansk succes, idet Anna og Quarton, viste sig at være i storform til dagens konkurrence og sejrede med en dommerkarakter på 74% rent, efter et flot og sikkert gennemført program.

 

Dette var i øvrigt Anna Kasprzacks og Quatrons anden sejr ved dette stævne i Aachen, da de ligeledes sejrede i Prix St. Georges for et par dage siden (se her).

 

Den danske ekvipage vandt foran så prominente ryttere som rutinerede tyske Helen Langehanenberg på hanoveraneren Brisbane, der med 73,763 % red sig ind på andenpladsen, Juan Matute Guimon på Dhannie Ymas, der med 73,395% red sig ind på tredjepladsen og Kristina Bröring-Spreehe på Destiny Old på fjerdepladsen med 72,158 %.

 

Sille Engermann 7-er i U25 GP Kür

Der var ligeledes en enlig dansk ekvipage med i den individuelle Grand Prix Freestyle to Music for U25 ved CHIO Aachen, hvor det blev til en syvendeplads for Stille Engermann og Darius.

Det var et dejligt flydende og letbenet program Sille og Darius fremviste, og som fuldt fortjent af dommerne blev belønnet med 40,725%.

 

Der var imidlertid et stykke ved op til de topplacerede ekvipager, idet den hollandske U25 rytter Anne Meulendijks opnåede hele 78,200 på MDH Avanti og hjemtog sejren, spanske Juan Metute Guimon på Don Diego Ymas opnåede 75,900 og en andenplads, og hollandske Maxime van der Vlist 75,150 på Bailey.

 

Om ikke andet fik Sille og Darius endnu mere uvurderlig international erfaring med sig i deres færd på konkurrencebanerne

 

Se de samlede resultater fra intermedieren her

 

Se de samlede resultater fra U25 Grand Prix Küren her

 

Billede

 


Tilføjet d. 23-07-2017 kl. 13:16 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-07-18 Dressurlandsholdet klar til Aachen
11-06-18 Anne Kasprzak har købt ny hest
10-06-18 U25 DM guld til Sille Engermann
22-10-17 Victoria gjorde det igen!
03-09-17 Ingen EM Kür - uden musik!
02-09-17 Flot EM indsats af U25 landsholdet
23-07-17 Tårnhøje karakterer - GP kür finalen i Aachen!
23-07-17 Danmark blev 4. i Nations Cup i Aachen
22-07-17 Fænomenalt: Kasprzak 3’er og Zibrandtsen 4’er i GP Special i Aachen
20-07-17 Tyskland fører foran USA og Danmark i Nations Cup i Aachen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider