Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ingrid Klimke i front med Michael Jung i hælene

Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials viste endnu engang at det ikke er en dressurkonkurrence. Som vanligt vendte terrænet næsten placeringsrækkefølgen på hovedet og selvom man lå nummer 47 i går kan man sagtens være i top 10 efter i dag.

 

Kun to ryttere formåede at ride fejlfrit og inden for tiden. Ikke så overraskende var den ene Michael Jung på La Biosthetique-Sam FBW. 17 årige Sam har vundet alt hvad man kan vinde i military: OL, VM, EM, Burghley og Badminton. Mange ryttere havde problemer undervejs på den store bane, men Jung fik som vanligt mange af de sværeste kombinationer til at se lette ud. Efter terrænet ligger Michael Jung nummer to, 0,4 straf efter nummer et, Ingrid Klimke på Horseware Hale Bob.

 

Mere overraskende var det at Tim Price var fejlfri og inden for tiden på Xavier Faer. Faer har kun en gang gået 4* før, det var Pau sidste efterår hvor Tim desværre faldt af. Kun 20 starter har Faer gjort internationalt, heraf kun syv i 3*. Tim Price er meget rutineret og han fik hjulpet Faer på bedste vis hele vejen til det imponerende resultat. Med den fejlfri runde i dag rykker Tim price op fra nummer 34 efter dressuren til at være nummer fire efter terrænet.

 

Tredjepladsen indtages af Andrew Nicholson på Nereo, de red i klassens tredjehurtigste tid i dag og inkasserede 2,4 fejl på tid. Andrew er 0,4 straf efter Michael Jung og dermed kun 0,8 straf efter Klimke. En enkelt bom i morgen, eller en fejl på tid, kan således koste Klimke sejeren.

 

Første disciplin i morgen søndag er dyrlægeeftersyn hvor alle hestene vil blive kontrolleret for om de fortsat er "fit to compete".

 


Tilføjet d. 06-05-2017 kl. 21:26 af i kategorien Military.

Seneste relaterede nyheder
15-05-17 Mia Hastrup placeret i CIC1*
11-05-17 Shanghai Joe aflivet efter styrt i staldområdet ved Badminton Horse Trials
09-05-17 Emily Gilruth med traumatisk hjerneskade efter styrt ved Badminton Horse Trials
08-05-17 Andrew Nicholson løb med sejren
02-05-17 Flere militaryryttere kvalificeret til EM
30-04-17 Michael Jung i endnu en rekord
29-04-17 Michael Jung overtager førstepladsen ved Kentucky
29-04-17 Clark Montgomery i front ved Rolex Kentuckty Three Day Eventing
24-04-17 Cecilie Eriksen placeret i CIC3* i Sopot
11-04-17 Michael Jung trækker FischerTakinou fra Rolex Kentucky


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider