Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sundeved Rideklub klar til ECCO Cup

ECCO cup kvalifikationen for juniorer, ungryttere og U25, starter op, og det første kvalifikationsstævne bliver Sundeved i Sundeved Rideklub (SDR) ved Sønderborg i den kommende weekend

 

Første ECCO cup kvalifikation

I weekenden mødes nogle af Danmarks bedste unge dressurryttere i Sundeved Rideklub (SDR) ved Sønderborg, når klubben slår dørene op for årets første kvalifikation af ECCO Cup for junior-, ungryttere og U25. Kvalifikationen rides over to dage, lørdag og søndag, og over 60 dressurtalenter er til start i de tre klasser. Der er fri entre hele weekenden, og har du mulighed for at tage turen til det Sønderjylland, så er der rig lejlighed til at opleve ungdomsdressur på højt niveau.

 

Stor opbakning til årets første ECCO Cup kvalifikation
Der bliver kæmpet hårdt for de eftertragtede point i ECCO Cup i weekenden, når første kvalifikation for junior, ungryttere og U25 ryttere afvikles i Sundeved. I klassen for juniorer har 24 meldt til start, mens 26 ekvipager er på startlisten for ungryttere. I U25 klassen er 11 ekvipager til start. Klasserne starter lørdag kl. 8.30, og gældende for junior- og ungryttere er, at de 15 bedste fra lørdagens klasse går videre til søndagens kür. I cuppen for U25 går alle ekvipager videre til küren.

 

ECCO Cup - for talentudviklingens skyld
Formålet med ECCO Cup er at fremme den danske elite inden for dressursporten, så ekvipagerne kan dygtiggøre sig mod internationalt niveau. ECCO Cup'en strækker sig fra kat. II-ponyer til U25 Grand Prix, hvilket skal sikre en rød tråd i de unge talenters udvikling og karriere. ECCO Cup rides årligt over tre kvalifikationsrunder og en finale.

 

Finalestævnet er den 1.- 3. december 2017 på Middelfart Ridecenter. Kvalificeret til finalerunderne for juniorer og YR er de 15 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. Dog skal man have redet andendagens finale ved minimum to af kvalifikationsstævnerne. Kvalificeret til U25 finalerunden er de 10 ekvipager, der har opnået flest point efter de 3 kvalifikationsrunder.

 

Kilde: DRF

 

Billede

 

Så starter ECCO cup kvalifikationerne op ( Foto: JP Foto)

 


Tilføjet d. 20-02-2017 kl. 14:54 af i kategorien Ridesport.
Tags: Ecco Cup og Sundeved.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-09-20 Ecco Cup jackpot i Solrød
22-02-20 Ecco Cup udfordres af overvældende interesse
03-12-18 Imponerende præstationer i ECCO Cup finalerne
30-10-18 Heslegård lægger rammer til ECCO Cup
09-10-18 3. kvalifikation af ECCO Cup afgjort
25-06-18 ECOO Cup kvalifikation i Hjallerup afgjort
03-11-17 Heslegård klar til sidste ECCO Cup kvalifikation
23-09-17 ECCO Cup finalerne flyttes til Uggerhalne Sportsrideklub
15-03-17 Ponyer til ECCO CUP
27-02-17 ECCO Cup 2017 skudt godt i gang i Sundeved


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider