Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Totilas på fransk visit

Totilas den tidligere tiljublede superstar hingst efter Gribaldi, deltager i sit første show, siden han blev pensioneret efter et par mislykkede come-back forsøg og en skuffende performance ved EM i Aachen i august 2015. Tilskuere skal dog ikke forvente at opleve Totilas under rytter

 

Totilas i fransk show optræden

Totilas skal efter sigende deltage i det franske Saint-Lô show, ifølge Vrice Elvezi, der er direktør for Group Front Selvage (GFE), det store franske stutteri som står bag ideen om et multi stutteri hingste show. oplyser det britiske magasin Horse & Hound. Showet er planlagt til at løbe af staben den 18-29 februar 2017.

 

Elsket og beundret i sin højglanstid

Den nu 17-årige holandske varmblodshest, var hesten under den hollandske rytter Edward Gal var den første hest til at bryde den magiske karaktergrænse på 90%, og som fik stor succes blandt tilhørene.

 

Totilas blev tiljublet og udråbt til superstjerne, og var den første hest (før Valegro) om hvem det blev sagt, at han bragte dressuren ud til et langt bredere publikum end den snævre dressurverden.

 

Efterfølgende blev Totilas solgt for et rekord højt beløb til Schockemöhle og Ann-karhtin Linsenhoff. han skulle stå til avlsbenyttelse og skulle samtidig rides af Ann's stedsøn Matthias Alexander Rath. Sammen nød de kortvarig international succes, hvor de bl.a. slog Valegro på en enkelt dårlig dag.

 

Skader, comeback forsøg og pensionering

Efter flere skades pauser og flere mislykkede forsøg for comeback bl.a. i forbindelse med europamesterskaberne i Aachen i August i 2015, hvor ejerne bag hingsten definitivt opgav at få Totilas tilbage i topppen af dressur eliten, blev det besluttet af pensionere hingsten. Siden har man ikke set noget til Totilas på den offentlige scene.

 

Momentant comeback

Nu er det så annonceret at hingsten skal deltage i Saint-Lô showet den 18-19 febuar 2017, og han står nu foran et - om ikke andet momentant show comeback. Det er den første officielle optræden siden has pensionering fra sporten i sensommeren 2015

 

Brice Elvezi har til H&H fortalt følgende "Vi har arbejdet med Paul Schockemöhle [Totilas medejer] i et par år nu, og har primært koncentreret os om springheste. Men i år ønkede vi at sætte et ben i dressur verdenen, så vi gik efter det bedste - Totilas. Som alle andre, ser vi virkelig frem til hans deltagelse. Totilas var den lysende stjerne der bragte dressur på toppen af hestesport og også ud til folk som ikke selv rider dressur. Han er superstjernen som får alle til at se på dressur og til at elske det"

 

Schokemöhle har traditionel set haft med primært springheste at gøre, men de senere år har han også indkøbt dressurheste i stor stil, og har blandt andet også haft flere dansk avlede hingste i stalden.

 

Schockemöhle på fransk visit

Det er første gang Schockemöhle medbringer hingste til det franske show. Totilas vil optræde om søndagen. Det bliver formentlig den enste mulighed for at opleve hingsten i den nære fremtid, da det forlyder, at det er meget usandsynligt at han vil deltage i Schockemöhles store hingsteshow, der er planlagt afholdt i Vechta, i Tyskland weekenden forinden.

 

Fremvisning for hånd

"Det er sandsynligt at han ikke vil blive vist i Vechta, men kun i Saint-lô", udtaler Schockemöhles stald manager Christoph Hinkel til det britiske magasin og tilføjer: "Og ja, det vil være hans første optræden siden han blev pensioneret, og han vil formentlig kun blive vist for hånd."

 

Totilas vil formentlig ankomme til Frankrig om lørdagen den 18. februar, og blive fremvist om søndagen.

 

Andre superstars fra Schokemöhle

Andre hingste der vil blive fremvist på dette højt profilerede show vil omfatte så fornemme navne som springhingstene: Contendro, Balou Du Rouet Catoki og Orient Express og dressurhingstene Fürstenball, Soliman De Hus og Vitalis.

 

 

Billede

 

Edward Gal der red Totilas til stjernestatus, her på Glocks Voice fra JBK Horseshow (arkivfoto: JP Foto)


Tilføjet d. 09-02-2017 kl. 12:55 og sidst rettet den 09-02-2017 kl. 13:13 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-02-19 Totilas og sønner i rampelyset
18-01-19 Schokemöhle vil betale for WFFS føl
12-01-19 Schockemöhles WFFS resultater lækket
23-03-18 HP køber hingst efter Totilas og Weihegold
16-02-17 Totilas – aldrig mere shows!
21-08-15 Totilas færdig i sporten
15-07-15 Countdown til århundredes dyst
13-07-15 Totilas og Rath tysk EM spydspids
21-07-14 Valegro vinder Freestyle i Aachen
21-07-14 Totilas sejrer over Valegro


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider