Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Countdown til århundredes dyst

Den dyst dressurverdenen med spænding har set frem til skulle udspille sig, ser ud til at blive en realitet ved de kommende europæiske mesterskaber i Aachen, hvor Totilas og Valegro kommer til at konkurrere direkte mod hinanden

 

Totilas - tysk spydspids

Totilas er blevet udnævnt til det tyske holds spydspids i de kommende konkurrencer med Matthias Alexander Rath i sadlen (se her). Yderligere kommer det tyske hold til at bestå af Jessica von Bredow-Werndl med Unee BB, Kristina Bröring-Sprehe på Desparados FRH og endelig Isabel Werth med Don Johnson FRH.

 

Første reserve for det tyske hold er Anabel Balkenhol med Dablino FRH. Herefter er det Fabienne Lütke Meier på D'Agostino, Hubertus Schmidt på trakehnerhingsten Imperio and Sanneke Rothenberger på Deveraux.

 

Succesfuld med Edward Gal

Med sin tidligere rytter Edward Gal, vandt Totilas individuelt guld og fuld for hold ved europamesterskaberne i 2011 og world cup'en i 2010. Siden er den imponerende hingst blevet solgt, og hans deltagelse i konkurrencer har været sporadiske, men i den sidste tid har han vist en overvevisende formkurve. I sidste uge vandt Totilas og Rath både CDI4*, grand prix og Grand prix speciale i Hagen, med karakterer på over 80 % begge gange.

 

Det britiske håb og darling

Det britiske team er endnu ikke offentliggjort, men de kommer næppe uden om Charlotte Dujardin og Valegro, der er regerende verdensmester og olympiske mestre, og har vist sig at være helt suveræne på dressurbanerne de seneste år. Senest har ekvipagen været helt suverræne ved Hartpury dressurfestival, hvor parret bl.a. præseterede næsten 88% i grand prix speciale.

 

Valegro og Totilas har dystet før

Totilas og Valegro har dystet mod hinanden tidligere. Første gang var ved europamesterskaberne da Valegro var helt ny på dette niveau, og anden gang var i July 2014 i Aachen, hvor Rath og Totilas vandt og Charlotte Dujardin og Valegro kun formåede at opnå en sjetteplads - i øvrigt deres første placering uden for toppen siden 2012. Måske er det nu tid til at Valegro og Charlotte Dujardin med lidt mere erfaring på bagen, kan tage revanche?

 

I skarp træning

Det tyske hold har annonceret at de går i træningslejr den. 6. august i Sassenberg-Füchtorf med deres træner Monica Thedorescu og vil tage til Aachen den 9. august. Den første konkurrencedag er den 12. august. Det må formodes at det britiske hold også går i skarp mental og fysisk træning, så snart holdet er sat.

 

Billede

 

Totilas og Matthias Rath efter sejr i Hagen sidste weekend


Tilføjet d. 15-07-2015 kl. 21:34 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
05-04-20 Gense Valegros sidste ridt
18-07-19 Sådan Danmark – fantastisk gået!
16-07-19 Holland ude af Nations Cup i Aachen
14-06-19 Dressurryttere udtaget til Aachen
06-02-19 Totilas og sønner i rampelyset
02-01-19 Valegro på gæsteoptræden ved springstævne
26-07-18 Kasey og Dublet - endnu en ung amerikansk stjerneekvipage
17-07-18 Dressurlandsholdet klar til Aachen
23-03-18 HP køber hingst efter Totilas og Weihegold
17-11-17 Storstilet masterclass og fejring af Carl Hester


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider