Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Medaljeregn ved NM

Nordisk Baltisk Mesterskab blev i den forgangne weekend afviklet på Haslev Køre og Rideforening.
Der var danske hold til start for både senior, junior/youngriders og pony.

 

Stævnet igennem har de danske ryttere imponeret. De har vist virkelig god ridning og imponerende holdånd. Uanset hvordan et medlem på holdet har klaret sig har der kun været støttende og opmuntrende ord at høre.

 

Søndag blev den afgørende springning afviklet. Danskerne lå til guld både individuelt og for hold for både pony og senior inden springningen, men der var kort ned til sølvet. Først i ilden var ponyerne. Her leverede både Rikke N. Andersen på Denver og Liva K. Julegaard på West Side Sweet Babati fejlfri runder til holdet. Det betød at holdet kunne holde beholde guldmedaljerne.

Individuelt var det Rikke N. Andersen og Denver i front fra start til slut. På sin anden pony Ruby Gold II blev Rikke nummer to, men man kan ikke vinde to medaljer, så sølvmedaljen tilfaldt Liva K. Julegaard og West Side Sweet Babati. Sverige tog sig af bronzen hvor Lina Forsberg og Flowerhills Kalvin var på podiet.

Holdet bestod ud over Rikke og Liva af Jade Schlichting på Søborggårds Bastogne og Sara Ravnholt Urth på Snuske.

 

Ganske sørgeligt for dansk military bliver mange af disse ryttere for gamle til årsskiftet. Det er endnu uvist om deres fantastiske ponyer bliver på danske hænder. For sportens skyld håber vi at nye ryttere står klar til at overtage og blive ved med at bringe flotte resultater ind.

 

For seniorne lykkedes det også holdet at holde guldet hjemme. Det blev utroligt tæt, kun 0,9 straf adskilte Danmark og Norge da springningen var ovre. Heldet var ikke rigtigt med danskerne og der var ikke en eneste af dem der lykkedes i at ride fejlfrit på springbanen. Det var nu ikke kun danskerne der havde det problem. Banen gav dagen igennem rigtigt mange fejl.

Lidt bomme hist og pist gjorde desværre at Danmark måtte vinke farvel til det individuelle guld. Det gik i stedet til Norge: Hans Bauer og Præstemarken Leopold, der som navnet antyder er en dansk hest. Medaljer blev det dog alligevel til for danskerne. Anne-Dorthe Møller og Mr. Chaplin fik sølv mens Ole Bay Jensen og Harry Potter tog bronze.

Både Anne-Dorthe og Ole red på det guldvindende danske hold. De to andre ryttere på holdet var Thomas Pihl Jensen og Clapton samt Helena Graungaard og Toftegaardens Toscana.

 

For junior/youngriders endte det også med at være en spændende affære. Finnerne lå til guld inden springingen. De var dog handikappede af kun at være tre ryttere tilbage. Det betød at de alle tre skulle i mål og at uanset hvad de ellers opnåede af point, så ville det tælle med i resultatet. Da sidste finne red kunne holdet tåle to bomme, men individuelt kunne hun ikke tåle at lave fejl. Det generer dog ikke rutinerede Johanna Pohjonen. Trods sine kun 16 år styrrede hun Conner K fejlfrit rundt på banen og sikrede dermed Finland og sig selv både individuelt og hold guld.

Det danske hold måtte tage til takke med sølvet og individuelt med en sølv og en bronzemedalje. Individuelt var det Cecilie Eriksen og Calvin der tog sølv og Mai Kaas og Party Hesteklewa der tog bronze. Cecilie red på det sølvvindende hold. De andre tre ryttere på holdet var Victoria Hjortnæs på Comtesse, Tobias Jørgensen og Priors Cabbo og Matilde Skrædderdal Andersen på Skrædderdals Annabell.

 


Tilføjet d. 21-09-2015 kl. 10:36 af i kategorien Military.





Seneste relaterede nyheder
30-06-20 Flere mesterskaber i military er nu genplaceret
15-10-19 Inspirations- og træningssamling i military
10-09-19 Bevæget afskedsceremoni for Mark Todd
16-09-19 OL-rytter suspenderet efter vold mod pony
09-09-19 Ung militarystjerne omkommet i rideulykke
30-07-19 En legende takker af
08-07-19 Ponyekvipager udtaget til EM i military
17-06-19 Militaryryttere udtaget til ETM
13-06-19 Militaryryttere er endeligt udtaget til NM
12-06-19 Militaryhold udtaget til EM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider