Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Drømmen om Barcelona brast

I dag blev der afholdt Nations Cup i 2. division i Arezzo, Italien. Her var i alt 12 hold til start, flertallet med drømmen om at komme med til finalen i Barcelona, som kunne give en adgangsbillet til 1. division.
Det gjalt også for Danmark, at der var en drøm om at komme med til Barcelona. Det var sådan vi tilbage i 2010 fik kvalificeret os til superleague i 2011, som var en meget lærerig proces for det danske landshold, og drømmen var selvfølgelig at få gentaget den succes.

Desværre var det bare ikke Danmarks dag i dag. Vi sluttede efter første runde som nr. 9, hvilket betød at vi ikke var blandt de bedste 8 hold, som gik videre til 2. runde. Der blev lagt dårligt ud fra start, da Søren Pedersen med Tailormade Cavetta e. Careful/Grannus startede med at få 16 fejl. Næste danske rytter var Lars Bak Andersen med Quel Filo e. Quidam's Rubin/Cascavelle, som inkasserede 13 fejl, og så var der ellers lagt pres på de to sidste ryttere, hvis vi skulle have en chance for at komme i anden runde!
Torben Frandsen red en formidabel tur med Antares e. Andiamo/Coronado, hvor de fik en enkel bom undervejs. Andreas Schou var sidste rytter på holdet med den fantastisk springende Allstar e. Oklund/Peter Pan, men i dag var heller ikke deres dag og det blev til 8 fejl. Med samlet 25 fejl efter de to runder, var der desværre ikke mere at gøre i denne omgang.

Til gengæld er der blevet redet nogle andre gode placeringer hjem af de danske ryttere.
I går red Emil Hallundbæk sig til en 7. plads hjem i 140 cm på Dakar e. Utrille van de Heffinck/Darco, i en 145 cm klasse red både Kasper H. Hansen med Leonce e. Leonce/Arturo, Emil Hallundbæk med Catoki e. Cambridge/Silvester samt Torben Frandsen med Antares sig til placering.
I dag lykkedes det Emil Hallundbæk at ride sig ind på en rigtig flot 3. plads med Dakar i 140 cm. Torben Frandsen red sig også til en placering i 135 cm klassen med Hamilton e. Kashmir van Schuttershof/Acorado, og i en anden 135 cm for 7 års heste red Kasper H. Hansen sig med Dyrlunds Himself e. Heartbeat/Come Back II sig ind på en 7. plads.

Billede

Andreas Schou og Allstar. jp-photo.dk


Tilføjet d. 04-09-2015 kl. 23:24 af i kategorien Ridesport.
Tags: Nations Cup og Arezzo.





Seneste relaterede nyheder
20-04-20 FEI kæmper for Nations Cup på spansk jord
30-07-19 En legende takker af
14-06-19 Nation Cup i springning skudt i gang
26-05-19 Danmark tager Nations Cup sejren!
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
23-05-19 2x Dannebrog til tops i Nations Cup dressur
08-05-19 Holdene til NC dressur i Uggerhalne er sat
25-04-19 De unge springryttere udtaget til NC
18-04-19 Nations Cup landshold udtaget
17-09-18 Militarylandshold til NC i Belgien


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider