Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dressuren skal sikres på OL programmet

Det europæiske rideforbund EEF har bedt Ulf Helgstrand om at nedsætte en komité, der skal se på et nyt koncept for afviklingen af dressur i OL-regi, som skal sikre dressurens overlevelse som OL disciplin.

 

Gøre dressuren mere populær

Ulf Helgstrand, der er formand for Dansk Ride Forbund har fået den betroede opgave at sammensætte en komité, der skal arbejde på at gøre dressurkonkurrencerne mere populære blandt publikum og medier (se tidligere artikel her)

 

Målet med komiteens arbejde skal være at fremkomme med et koncept, der kan ændre afviklingen af holdkonkurrencen, så den bliver lettere forståelig og dermed mere publikums- og medievenlig. Det skal sikre, at dressuren bevares som olympisk disciplin fremover.

 

Møde publikum og medierne på deres banehalvdel
"Vi er nødt til at erkende, at sporten kan virke svært forståelig og langtrukken for ikke dressurkyndige, og ønsker vi at bevare sporten som olympisk disciplin - og det gør vi - er vi nødt til at ændre konceptet. Både dressur- og militarysporten har udfordringer med koncepterne for holdkonkurrencerne, og OL handler altså om at samle og gøre sporten tilgængelig for alle. Derfor er vi nødt til at gribe i egen barm og se på, hvordan vi kan møde publikum og medier på deres banehalvdel - uden selvfølgelig at gå på kompromis med niveauet af sporten. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet, og jeg er overbevist om, at vi nok skal komme frem til noget godt", siger Ulf Helgstrand.

Komitéen består udover Ulf Helgstrand også af international dressurrytter Kyra Kyrklund. Derudover skal der også findes en international official, en international stævneafvikler og en mediekyndig til arbejdet. Det nye koncept skal fremlægges på det internationale rideforbund FEIs Sports Forum til foråret 2016.

 

Kilde: DRF

 

Billede

 


Tilføjet d. 23-08-2015 kl. 17:36 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
27-03-20 Udskydelse af OL potentielt til gavn for dansk ridesport
22-03-20 Er OL i Tokyo i fare?
25-12-19 Klimke til OL i to discipliner
17-07-19 Ride-anlægget til OL i Tokyo står næsten klar
20-06-19 Krav til OL i Tokyo 2020 er klar
25-11-18 Er WEG 2022 i fare?
20-08-17 Crowd funding sikrer OL hest
10-06-17 Puuhaa – hestesport kom gennem OL nåleøjet
10-12-16 Færre penge til UK dressur
03-12-16 Sværhedsgraden falder i military


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider