Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Celeste vinder guld til Danmark!   Reportage

Her sidst på formiddagen gik den næstsidste individuelle finale i gang her i Bernstorffparken i Gentofte, denne gang for kat. 2 ponyer, som gik op til 120 cm.

Ind til første runde kom 5 danske ekvipager. Den første rytter var også dansk, det var Charlotte Klarskov Jensen med Sillivan John. Hun kom ind med 28 fejl, men red første runde super flot og derfor blev det også til en flot nulrunde!

Den næste danske rytter her i første runde var Noona W. Linde med Corbeagh Claire. Claire stod imod inde på banen, hvilket resulterede i et enkel stop i trekombinationen og et par bomme undervejs. Men Noona kom super godt igen og slutttede runden med i alt 15 fejl og sluttede samlet med 27 fejl.

Den næste danske rytter var Emilie Mosegaard Christiansen med Ballentubber Beauty. De fik en rigtig ærgerlig bom på spring nr. 3, hvilket resulterede at de måtte ligge 4 fejl oven i det resultat de tog med sig ind på 8 fejl, og efter dagens første runde sluttede de med 12 fejl.

Så kom den indendørs DM mester på banen, Maria Barnewitz Schou med Flying Ronaldo. Hun tog 5 fejl sig ind i første runde, og med en super flot og meget sikker fejlfri runde, kunne hun holde sig på det resulat. Josefine Sandgaard Mørup var den næste på banen med Kantje's Valentijn. Hun red en meget sikker overlegen fejlfri runde, og det vil sige hun havde slet 4 fejl ind til anden runde.

Så kom vi til de sidste meget interessante ryttere. De sidste 4 med 0 fejl ind til første runde. Den første var norske Marie Skei med Champmans Ludo, men presset blev lidt for stort og der faldt en to bomme undervejs.
Så blev det finske Felicia Kallio med Beltin, som red en sikker nulrunde igen. Det samme gjalt for de sidste 2 ryttere - Celeste Chrstine Arndahl og svenske Michelle Cranning og Woodfield Night Light, og dvs. at ind i anden runde var der 3 fejlfrie!

I anden runde blev det for alvor spændende da vi nåede til de sidste 5 ryttere. Den femte sidst var Maria Barnewitz Schou, og hun red en rigtig god runde endnu engang, men denne gang trillede udspringet af trekombinationen desværre ud af holderne, og hun sluttede samlet med 9 fejl over alle runderne.
Fjerde sidste var Josefine Sandgaard Mørup med Kantje's Valentijn. Hun leverede endnu engang en helt super runde og dermed også en fejlfri tur og samlet 4 fejl over alle runder. Det skulle vise sig at være nok til at få en medalje!
Næste rytter var Michelle Cranning Hillgren, som fik redet sig selv lige uden for en omspringning om bronzemedaljen! Den midsterste i trekombinationen trillede ud af holderne, men samtidig red hun simpelthen for langsomt rundt, hvilket betød at der også kom en tidsfejl oveni - 1 fejl for meget til en omspringning mod Josefine! Til gengæld var det herefter sikkert, at Josefine ville opnå minimum en bronzemedalje.

Så kom de sidste to ryttere på banen, Celeste Christine Arndahl og Felicia Kallio. De red begge to super ture og var fejlfrie. Der var ingen tvivl om at begge ryttere var overlykkelige for at være fejlfrie igennem anden runde og dermed skulle ud i en omspringning, den eneste forskel var at Celeste krammede Mesterix lige efter mållinjen i bare glæde!

Men medaljerne var ikke helt fordelt endnu. Celeste var den første af de to i omspringningen, og hun gav den maks gas! Snævre vendninger, opskruet tempo og til sidst tog hun et galopspring ud, men hun gjorde det! Fejlfrit i tiden 35,31, og tiden så svær ud at slå for vores finske nabo!
Og det lykkedes heller ikke Felicia Kallio at slå Celestes stid - hun kom fejlfrit igennem, men i tiden 37,06 sek.

Det betød at vi fik endnu en dansk vinder, denne gang Celeste Christine Arndahl. Finske Felicia Kallio vandt sølv og Josefine Sandgaard Mørup vandt bronze!

Billede

Celeste Christine Arndahl, Felicia Kallio og Josefine Sandgaard Mørup til præmieoverrækkelsen.


Billede

Her blev det ikke kun Celeste, der røg i vandgraven, både Felicia og Josefine kom også i. Her ses Celeste og Josefine.


Billede

Vandgravs-sejr billede for Celeste og Josefine.

 


Tilføjet d. 28-06-2015 kl. 13:29 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af CK 1

Seneste relaterede nyheder
18-06-18 Ponyekvipager udtaget til NM og EM i dressur
06-06-18 Springrytterne udtaget til Nordisk Mesterskab
09-05-18 Danmark er klar til NM i dressur
06-08-17 Hele 8 medaljer til NM i Sverige for militaryrytterne!
02-07-17 Dansk medaljeregn ved NM i dressur
01-07-17 6 individuelle medaljer til NM i springning
30-06-17 Mere metal til de danske springryttere til NM
28-06-15 Junior NM finale med fald og styrt!
28-06-15 Mere guld til Danmark i Bernstorffparken!
27-06-15 Danmark tog alle 4 guldmedaljer i dag!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider