Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Seniorerne udfordres på teknik og tempo i dagens absolutte DM gyser

Springene tårner sig op på banen hos Absolute Horses, springene er 150 cm høje og banebygger Bo Bak Andersen har lavet en teknisk svær bane der både inkluderer en vandgrav med masser af bredde, kombinationer og faste afstande der bare ikke må kikse.
Der er masser af super ridning at se på, og tribunerne er godt pakket med forventningsfulde tilskuere. Der bliver gispet og "åh'et", og klapsalver regner ned over rytterne.

 

Klassens første fejlfrie rytter blev Lars Bak Andersen der ellers havde femten fejl med fra tidligere. En enkelt tidsfejl blev det til for ekvipagen, der red stabilt og sikkert frem for hurtigt. Herefter fulgte flere fejlfrie ryttere, og da toppen af poppen kom på banen blev det for alvor spændende. Storfavoritten Andreas Schou på hingsten Allstar havde otte fejl med fra tidligere, og også banen idag gav ekvipagen problemer. Om det var hjemmebane nerver eller simpelthen en dårlig dag for ekvipagen vides ikke, men Andreas og Allstar endte helt nede på en delt femte plads med 16 fejl.

 

Vinder af Danmarksmesterskabet for seniorer blev Rikke Haastrup Kristensen, der efter fire runder kun havde fire fejl. Rikke Haastrup Kristensen red Qualico Du Bobois med stor præcision, og formåede at få ridtet på de svære baner til at se både let og elegant ud.. Søren Møller Nielsen tog sølvet med 8 fejl på de fire runder, og var ovenud med præstationen fra Laramy Ask. Tina Lund og Christian Pedersen stod efter de fire runder lige og måtte derfor ud i omspringning. I denne runde gik det klart bedst for Tina Lund der med sin store erfaring fik endnu en fejlfri runde hvor Søren Pedersen havde for meget fart på og fik to nedrivninger. Han måtte dermed se sig uden for medaljerækken.

Også Tina Lund var ovenud tilfreds med sin broncemedalje, og den tegner da også lovende for ekvipagens fremtid. Tina Lund og Cicero II har kun været makkere i hen ved fem måneder, og den unge hest er kun 8 år gammel. Derudover er Cicero II normalt bosiddende i Dubai hvor også Tina Lund residerer i øjeblikket, så det danske regnvåde vejr har sikkert været en prøvelse for den unge hest.

 


Tilføjet d. 31-05-2015 kl. 19:28 af i kategorien Arrangementer.

Billede
Billede




Seneste relaterede nyheder
09-05-17 Absolute Horses klar til DM i springning
30-01-17 Dansk hest solgt til Jan Tops
05-06-16 Søren Møller Nielsen ny Danmarksmester!
17-10-15 Fantastisk ridende tysker vinder Grand Prix of Odense
23-08-15 Alexandra vandt DM guld for youngriders
23-08-15 Victoria vandt DM guld for juniorer
23-08-15 De unge finalister klar til DM
22-08-15 Kick-off for DM for juniorer og youngriders
14-08-15 Spændende holdkonkurrence lover godt for den individuelle Reiningfinale
12-08-15 Hollywod stjerne uddeler FEI Awards


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider