Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Endnu et flot gallashow lørdag

Lørdag aften fyrede Dansk Varmblod nok en gang op for årets spektakulære gallashow i OL's ånd med guld og glimmer, og der blev også plads til de næsten obligatoriske prisuddelinger og hædersbevisninger

 

Drømme om OL

"Hvem vil ikke gerne drømme?" Sådan indledte direktør for Dansk Varmblod, Casper Cassøe lørdagens ECCO gallashow til Dansk Varmblods Hingstekåring. Drømme blev der så sandelig plads til - og med drømmende menes i denne sammenhæng i særdeleshed drømmen om OL, som er lige om hjørnet til sommer i Tokyo.

 

Gallashowet var i store træk en kopi af fredagens med diverse showindslag (se her), men der blev også plads til de næsten obligatoriske prisuddelinger.

 

Bøgegården modtog MCH's Varmblodspris
Den ærefulde MCH's Varmblodspris med en medfølgende check på 25.000 kr. er blevet uddelt hvert år siden 2004. Men i år er det første gang, at prisen er blevet tildelt som en anerkendelse af en helt enestående avlerpræstation, fortalte formanden for Dansk Varmblod, Jan Pedersen.

"Årets prismodtagere er indbegrebet af det som rigtige hestefolk er gjort af. Det som er hele Dansk Varmblods eksistensgrundlag. De har haft stor indflydelse på dansk avl og har avlet adskillige kårede hingste, flere årets hopper og en årets hingst", fortalte Jan Pedersen, inden MCH's Varmblodspris blev uddelt.

 

 

Bronzevindere fra OL i 2008 blev hædret

Et af aftenens helt store højdepunkter ifølge intensiteten af publikums klapsalver var, da de tre danske bronzevindere fra OL i 2008 kom ridende ind. Nathalie zu Sayn-Wittgenstein på Blue Hors Zee Me Blue, Anne Van Olst på Diego og Andreas Helgstrand på Ferrari OLD overraskede alle ved at gøre deres entre til gallashowet.

 

Prinsessens pris og fitness fra klubberne
H.K.H. Prinsesse Benediktes Vandrepræmie blev indstiftet i 2005 og tildeles hvert år en dansk varmblodshest, som har gjort sig særligt bemærket gennem sportslige præstationer eller gennem avlen. Sidste år vandt Horsebo Smarties, som er særlig kendt fra paradressursporten.

I år går prisen til EM-springhesten Albert-K (e. Heartbeat/Quidam de Revel). Albert er opdrættet af Søren Knudsen. Som føl blev han købt af Kim Kristensen fra Bækgaarden. Springrytter Kim Kristensen har derfor været en del af Alberts liv helt fra den var fem måneder gammel. Med Kim Kristensen har Albert-K opnået særdeles flotte resultater i international springsport med deltagelse i finalen ved UVM som 5-års. Som 8-årig red de sig til en 6. plads i en World Cup-kvalifikation, og senest med deltagelse i EM, hvor ekvipagen kom i den individuelle finale.

 

Billede

 

Lørdag aften fyrede Dansk Varmblod nok en gang op for årets spektakulære gallashow i OL's ånd med guld og glimmer, og der blev også plads til de næsten obligatoriske prisuddelinger og hædersbevisninger


Tilføjet d. 08-03-2020 kl. 10:55 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Andenplads til Dennis og sejr til tysk OL-rytter


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider