Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dobbelt kursejr til Danmark

Den sidste dans i Jyske Bank Boxen stod Lone Bang Larsen for, da hun på Bakkely's Onandt sejrede i Helgstrand Dressage Grand Prix Kür - og dermed blev det dansk sejr i samtlige klasser i den nye satsning. Marianne Helgstrand tog sig af andenpladsen på Lollipop

 

DWB Five Star Dressage

Fem dages kåring og konkurrencer kulminerede i Jyske Bank Boxen med Helgstrand Dressage Grand Prix kür. Det blev til dansk sejr igen i dag, hvorfor Danmarj samlet sikrede sig sejren i samtlige klasser i turneringen.

 

Sejr til Lone Bang Larsen

Søndagens Kur klasse havde blot seks startende, og det blev Lone Bang Larsen, som sikrede sejren med Bakkely's Onandt (e. Onassis) med en flot score på 78,405%. Gallopprogrammet scorede ekvipagensærdeles godt på, hvor karakterene næsten var oppe og ringe på de 80%, men det var også med en stor sværhedsgrad i programmet og en flot koreografi.

 

 

Marinne Helgstrand på andenpladsen

Den danske dominans blev understreget, da Marianne Helgstrand red sig ind på andenpladsen med Lollipop med en score på 77,085%.

 

Belgiske Marc Peter Spahn på den imponerende frieser Elias red sig ind på tredjepladsen i behagelig afstand til danskerne med 74,760%.

 

Helene Melsen på Aston Marting sikrede sig fjerdepladsen med 74.625%.

 

Se resultatet af klassen her

 

Den sidste dans i Jyske Bank Boxen stod Lone Bang Larsen for, da hun på Bakkely's Onandt sejrede i Helgstrand Dressage Grand Prix Kür - og dermed blev det dansk sejr i samtlige klasser i den nye satsning. Marianne Helgstrand tog sig af andenpladsen på Lollipop

 

Billede

 

Den sidste dans i Jyske Bank Boxen stod Lone Bang Larsen for, da hun på Bakkely's Onandt sejrede i Helgstrand Dressage Grand Prix Kür - og dermed blev det dansk sejr i samtlige klasser i den nye satsning. Marianne Helgstrand tog sig af andenpladsen på Lollipop. Her ses Lone Bang Larsen på Bakkely's Onandt (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 08-03-2020 kl. 21:08 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Endnu et flot gallashow lørdag
08-03-20 Andenplads til Dennis og sejr til tysk OL-rytter


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider