Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Donkey Boy igen i top!

Den internationale Intermediaire I havde fem flotte danske ridt til over 70% i top-5, og klassen blev vundet af Jan Møller Christensen og Hesselhøj Donkey Boy, som kunne nyde deres sidste æresrunde sammen, inden hingsten flytter til Helgstrand Dressage

 

Jan Møller Christensen har mange sejre bag sig med guldmedaljehingsten Hesselhøjs Donkey Boy( e. Era Dancing Hit/Milan), og i dag vandt de endnu en lilleturssejr i CDI3* Nathalie Horse Care Intermediaire I ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning.

 

Den 8-årige hingst dansede sig til en score på 73.147 % med Jan Møller Christensen i sadlen, og de modtog stor hyldest fra publikum i Hal M, som nåede kogepunktet, da de tog deres sidste æresrunde sammen. Efter Herning flytter Donkey Boy til Helgstrand Dressage, og det er da et ganske vemodigt farvel, for "der er ingen som Donkey", som berideren udtrykte det efter deres Prix St. Georges-sejr i torsdags.

 

 

Danskere satte sig på topplaceringerne
Jan Møller Christensen og Donkey Boys sejr var kronen på værket i en klasse, hvor danske ryttere og heste præsterede på et flot niveau.


Andenpladsen gik til Dennis Fisker og Rosenstolz e. Rotspon/de Niro 6 (opdr. Christian Soetebeer) med 72.853 %, og på tredjepladsen kom Anne Troensegaard, der opnåede 72.235 % med DV-vallakken Fürstenblick e. Fürstenball/Bernstein (opdr. Hanne Nielsen).

 

Donkey Boy til Betina Jæger

Betina Jæger fra Helgstrand Dressage, som fremover skal ride Hesselhøj Donkey Boy, kom på fjerdepladsen med hingsten Franklin (e. Ampére/Ferro), og landsholdsrytteren Carina Cassøe Krüth, som tidligere i dag red sig til en topplacering i CDI5* Grand Prix Special med Heiline's Danciera, kom i lilleturen på femtepladsen med 71.412 % på den 8-årige DV-vallak Heiline's Zackton e. Blue Hors Zack/Viegaard's Come Back II).

 

Også på sjettepladsen var der en Dansk Varmblodshest, nemlig Atterupgaards Kawasaki (e. Ips Krack C/Stedinger)redet af norske Selina Solberg Vittinghus.

 

Billede

 

Den internationale Intermediaire I havde fem flotte danske ridt til over 70% i top-5, og klassen blev vundet af Jan Møller Christensen og Hesselhøj Donkey Boy, som kunne nyde deres sidste æresrunde sammen, inden hingsten flytter til Helgstrand Dressage (Arkivfoto: JP-photo.dk)


Tilføjet d. 08-03-2020 kl. 00:37 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Endnu et flot gallashow lørdag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider