Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

CC Unik sejr i springafprøvningen

Den særdeles velspringende CC Unik endte med den højeste samlede score og vinder af Katrinelund Unghestechampionat 2020, og testrytter Andreas Schou var imponeret også over de øvrige 19 heste han afprøvede i anden afdeling af championatet her lørdag morgen

 

CC Unik vinder springchampionatet

Så er det afgjort at det bliver den utroligt velspringende CC Unik der løber med sejren i Katrinelund Unghestechampionat 2020, og testrytter Andreas Schou var godt tilfreds med niveauet både hos Unik, men også de øvrige 19 heste han har haft under sadlen i går og i dag.

 

Det har været et spændende felt af heste der har været til start i dette års Katrinelund Unghestechampionat i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring, og mange af hestene har udviklet sig positivt i løbet af de sidste dage.

 

 

Her til morgen er de 10 bedste ud af de 20 der gik videre til testrytterdelen blevet redet af testrytter Andreas Schou, som synes det har været en fornøjelse at bedømme de 5-årige Dansk Varmblods-heste.

 

"Da jeg red de 10 første i går var det en virkelig positiv oplevelse, så jeg havde glædet mig meget til i dag", fortæller Andreas, som er godt tilfreds med niveauet.

 

Samlet sejr til CC Unik
Det blev den utroligt velspringende CC Unik e. Untouchable/Equest Carnute (opdr. Carsten Carstensen) der endte med den højeste score samlet. Hele 881.25 point blev resultatet, efter at hoppen er blevet flot fremvist af Rikke Haastrup Kristensen de to første dage, og igen i dag viste stor kvalitet under Andreas.

 

"Den her hest har gjort det utrolig godt. Den gjorde et super godt arbejde på den svære bane på anden dagen, og her var den absolut den bedste hest. Unik er bror til hoppen Dublé, som har haft utrolig stor succes med Maria Hjort Frederiksen, og Unik er uden tvivl en virkelig spændende hest. Den er balanceret og giver et rigtig godt spring, og den er virkelig flot redet af Rikke", udtalte Andreas Schou om dagens vinder.

 

Andenplads til Dabilant Ask

På andenpladsen blev det Fabulant Ask (e. Favorit Ask/Carpaccio) , som er blevet redet flot af Maria Bjørnkjær Asferg fra Stutteri Ask. Fabulant ender med en samlet pointsum på 862.5 point.

 

 

"Det er en rigtig dejlig hest med masser af blod. Den har ikke helt overblikket og virker lidt nervøs, men den er meget spændende og helt sikkert en rigtig springhest, som har en god fremtid med den rette uddannelse", sagde Andreas Schou om Dabilant Ask

 

Trdjeplads til Engerupgaards Conlido

På tredjepladsen blev det Engerupgaards Conlido (e. Crelido/Coronado), som også er blevet fremvist af Rikke Haastrup Kristensen. Samlet opnåede Conlido 855 point.

 

 

"Det er en rigtig dejlig hest, men det er lidt svært at styre dens teknik. Hvis man tager sig tiden og lader den vokse færdig, så kan den med den rigtige uddannelse komme rigtig langt. Det er dejligt som den gik mod den sidste okser og springer fint lige i kroppen. Den føles utroligt forsigtig og i dag rammer den ikke en bom, så den giver en sikker fornemmelse", var ordene fra Andreas

 

Præmieoverrækkelse

Kl. 15.00 lørdag bliver der præmieoverrækkelse for unghestene, også de heste der har deltaget i B-finalen, og også her kåres den gladeste hest.

 

Billede

 

 

Den særdeles velspringende CC Unik endte med den højeste samlede score og vinder af Katrinelund Unghestechampionat 2020, og testrytter Andreas Schou var imponeret også over de øvrige 19 heste han afprøvede i anden afdeling af championatet her lørdag morgen (Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 07-03-2020 kl. 11:47 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Endnu et flot gallashow lørdag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider