Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

The show goes on’ – til trods for Corvis-19

Paniklignende i Europa og regeringslederes anbefaling om at aflyse større arrangementer, foranleder ikke Dansk Varmblod's ldelse til at foretage væsentlige ændringer i programmet eller tilskuertilstrømning, i arrangementet der har været igang siden tirsdag i indeværende uge

 

Ingen panik i Herning

Alt imens verden tilsyneladende er ved at gå i paniktilstand over den verserende Corvis-19 epidemi, fortsætter Dansk Varmblods hingstekåring ufortrødent i Herning, mens Dansk Varmblod lader det være op til den enkelte at vurdere risikoen.

 

Paniktilstande

Pressen melder om aflyste arrangementer og generelle paniktilstande rundt omkring i verden og Europa. Der meldes om udsolgte butikker, hamstring af toiletpapir og håndsprit mm, men også i Danmark er der reaktioner i særdeleshed fra regeringens side.

 

 

Senest har Corvis-19 anbefalingerne fra regeringen, som henstiller til at aflyse større arrangementer, fået arrangørerne bag det kommende danske melodi Grand Prix, X-factor optagelserne og senest det Kongelige Theater til at ændre på afviklingen af deres arrangementerne eller har valgt helt at aflyse.

 

DV trodser anbefalingerne

Den danske pressen er optaget af truslen fra Corvis-19 udbruddene i Europa og aflysninger af større arrangementer er blevet omdrejningspunktet i de seneste døgn. Da Dansk Varmblods Hingstekåring begyndte tirsdag med titusindvis af tilskuere og mange aktive udøvere, er arrangementet hurtigt blevet eksemplet på et af de arrangementer der trodser anbefalingerne, men arrangørene bag Dansk Varmblods Hingstekåring oplyser at arrangementet allerede var i gang forud for regeringens anbefalinger, og vil derfor foreløbigt fortsætte uforandret, dog med skærpede hygiejne forbehold.

 

Dansk Varmblods Hingstekåring har været i gang siden tirsdag og DV's ledelse hæfter sig bl.a. ved, at man har været i gang inden udmeldingerne om at aflyse større arrangementer er udstedt fra regeringens side. Desuden bemærker Dansk varmblods ledelse, at der ikke er udmeldt et egentligt forbud fra regeringens side. Man har imidlertid skærpet hygiejnen i form af rengøring og afspritning, efter udmeldingen fra regeringen, og overvåger løbende situationen.

 

Ingen ændringer i programmet

Dansk Varmblod forventer foreløbig ikke at truslen fra Corvis-19 og regeringens anbefalinger vil betyde ændringer til programmet, medmindre der fremsættes et egentligt krav om at aflyse arrangementet fra regeringens side, eller sker væsentlige ændringer i det generelle spredningsbillede.

 

Op til den enkelte - men billetter ombyttes

Dansk Varmblod vil lade den enkelte vurdere, og vil desuden ombytte evt. ubrugte billetter til adgangsbilletter til næste års show, såfremt man måtte vurdere at man ønsker at aflyse sit besøg i herninghallerne, som følge af regeringens anbefalinger.

 

Se link til det i går afholdte pressemøde om Corvis-19 på Dansk Varmblods hingstekåring her

 

Billede

 

Paniklignende i Europa og regeringslederes anbefaling om at aflyse større arrangementer, foranleder ikke Dansk Varmblod's ldelse til at foretage væsentlige ændringer i programmet eller tilskuertilstrømning, i arrangementet der har været igang siden tirsdag i indeværende uge. Det er næppe sådan vi skal forvente at se Boxen i Herning se ud, hvis det er op til Dansk Varmblods ledelse (Arkivfoto)


Tilføjet d. 07-03-2020 kl. 11:49 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Endnu et flot gallashow lørdag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider