Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Det første hold springheste redet af Andreas Schou

Torsdag blev halvdelen af de finalekvalificerede ungheste med de laveste karaktersummer redet af Testrytter Andreas Schou, som udtrykte stor tilfredshed og glæde over kvaliteten af de redne ungheste og glæder sig endnu mere til i dag, hvor resten af holdet skal under rytter

 

Torsdag red testrytter Andreas Schou det første hold finalekvalificerede ungheste. De heste der havde fået de laveste karakterer. Alligevel udtrykte Andreas Schou stor tilfredshed over kvaliteten af hestene.

 

Ti heste var under sadlen hos testrytter Andreas Schou i dag i Katrinelund Unghestechampionat i springning, og Andreas var meget begejstret over niveauet blandt de unge heste, og kom med fine kommentarer undervejs i afprøvningen og kommenterede livligt de enkelte heste.

 

 

Glæder sig til i dag

Oplevelsen torsdag gør at Andreas Schou glæder sig til at ride det sidste hold heste i dag Fredag, hvor han allerede nu har skruet forventningerne yderligere op.

 

"Jeg har glædet mig meget til at skulle være testrytter for første gang, og jeg har fulgt hestene de første dage under deres egne ryttere, og her har jeg været imponeret over kvaliteten. Jeg har glædet mig meget til at skulle ride de heste, der er gået videre", fortæller Andreas Schou om det at være testrytter og fortsætter:

 

"Jeg synes, det har været svært, det de unge heste har skullet med deres egne ryttere, særligt på andendagen, hvor banen faktisk var ret svær efter min mening. Jeg synes, jeg har haft fornøjelsen af at se nogle rigtig fine heste".

 

Flotte ord og god kritik til hestene
De første ti ud af de tyve heste har nu været redet af Andreas, og de fik alle ros med på vejen, og ved flere af hestene havde Andreas også gode og uddybende kommentarer til, hvordan han tror, at netop den hest vil kunne udvikle sig i en positiv retning.

 

Billede

 

Torsdag blev halvdelen af de finalekvalificerede ungheste med de laveste karaktersummer redet af Testrytter Andreas Schou, som udtrykte stor tilfredshed og glæde over kvaliteten af de redne ungheste og glæder sig endnu mere til i dag, hvor resten af holdet skal under rytter (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 07-03-2020 kl. 10:10 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-03-20 Dobbelt kursejr til Danmark
08-03-20 20 hingste indsynet
08-03-20 Tre præmierede springhingste
08-03-20 Giovanni – Bell 4-års bedste danskavlede hingst
08-03-20 Ask løb med titlerne
08-03-20 22 godkendte heraf 7 præmierede dressurhingste
08-03-20 Årets Hingst i Herning
08-03-20 Hedelunds Anakin dagens eneste med 10 i afprøvning
08-03-20 11 springhingste godkendt til afprøvning
08-03-20 Endnu et flot gallashow lørdag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider