Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Prominent tilskuer til 5* dessur

Torsdag var der prominent besæg under afviklingen af den femstjernede dressurklasse, som den hesteinterederede H.K.H. Prinsesse Benedikte overværede og glædede sig over de flotte danske præstationer og afvikling af dressur på højeste niveau i Danmark

 

Den livslange hesteinteresserede og projektor for Dansk Varmblod H.K.H. Prinsesse Benedikte lagde i går torsdag vejen forbi Boxen i Herning, for at overvære den femstjernede dressurklasse under Dansk Varmblods hingstekåring. Benedikte udtrykte stor glæde over at kunne se dressur på højeste niveau ved DV's Hingstekåring i Herning, og se de mange af de danske OL-ryttere i auktion. Prinsessen fremhævede bl.a. at det betyder uendeligt meget for rytterne at kunne ride stævner på det niveau herhjemme, sagde Prinsessen, som heller ikke lagde skjul på sin begejstring over, at så mange DV-heste er med helt i toppen.

 

"Herning har altid været helt storslået, og jeg synes, det bliver bedre år for år. Der er så meget at se, uanset om man er interesseret i springning, dressur, hingstekåring eller alt det andet, så er der så meget at opleve her for hesteelskere", udtalte Prinsessen på pressemødet efter Grand Prixen.

 

 

Debut for 5* dressur i Danmark

Igen i år står Herning for en ny rekord. Det er nemlig første gang, der afholdes femstjernede dressurklasser ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, og opgraderingen fra tre- til femstjernet har stor betydning for dansk dressur, mener H.K.H. prinsesse Benedikte.
"Det er selvfølgelig noget helt særligt. Vi er meget taknemmelige for opgraderingen, som kun er mulig takket være vores fantastiske sponsorer. Jeg ved, at det betyder uendeligt meget for rytterne. Det giver dansk dressur et løft til et højere niveau", sagde H.K.H. Prinsesse Benedikte, som også er stifter og formand for foreningen Dressurens Venner.

 

Gode DV-heste til toprytterne

Prinsessen glæder sig desuden over den formidable udviklingen indenfor dansk ridehesteavl, hvor Danmark og Dansk Varmblod virkelig har fået avlet ridekvalitet ind i hestene, således at Danmark i dag leverer nogle af de bedste heste til sporten.

Som dressurentusiast og protektor for Dansk Varmblod udtrykte hun også sin stolthed over, at vi har så mange gode Dansk Varmblodsheste herhjemme, som giver landets dygtigste ryttere de bedst mulige betingelser for at komme langt i sporten.
"Forhåbentlig bliver de næste måneder lige så succesfulde, så vi kan komme til Tokyo og vise nogle fantastiske præstationer. Og så må den bedste vinde", sagde H.K.H. Prinsessen.

 

Billede

 

Torsdag var der prominent besæg under afviklingen af den femstjernede dressurklasse, som den hesteinterederede H.K.H. Prinsesse Benedikte overværede og glædede sig over de flotte danske præstationer og afvikling af dressur på højeste niveau i Danmark. På billledet ses H.K.H. Prinsesse Benedikte i sine yngre dage til hest. (Arkivfoto).


Tilføjet d. 07-03-2020 kl. 09:49 og sidst rettet den 07-03-2020 kl. 09:51 af i kategorien Nyheder generelt.

Seneste relaterede nyheder
15-01-20 Tidsplan for Herning
18-12-19 Daniel - testrytter i Herning
12-03-19 Så er DV hingstene indsynet
10-03-19 Så er hingstene præmieret
10-03-19 Britisk sejr i 2*GP springning
10-03-19 33 hingste godkendt
09-03-19 DV-auktionen ingen ubetinget succes
09-03-19 Fortjenstmedaljer i guld til Ildsjæle
09-03-19 Josephine hurtigst i jokerspringningen
09-03-19 Patrik Kittel - interssant og underholdende


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider