Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DV-auktionen ingen ubetinget succes

Dansk varmblods 40-års jubilæums-hingstekåring, fik et rids i lakken da Forårsauktionen, hverken trak de helt store priser eller sikrede at opdrætternes trailere og transportere kom tomme hjem igen. Auktionen indfriede ikke forventningerne

 

Flot arrangement med en enkelt skuffelse

Det har indtil videre været et flot og vellykket arrangement i Herning ved Dansk Varmblods 40-års jubilæum, og arrangørerne kan indtil videre kun være tilfredse. Et lille skår i begejstringen blev det imidlertid til på Forårsauktionen lørdag eftermiddag, som absolut ikke blev en ubetinget succes, og klart må tilsiges, ikke at have levet op til forventningerne.

 

Da alt var gjort op, var det blot otte heste af de i alt 25 auktionsheste, svarende til beskedne 32 %, der skiftede ejer i MCH Messecenterets Hal M under Forårsauktionen, mens flertallet måtte hjem i standen igen til deres opdrætter.

 

Det samlede hammerslag rakte blot til 185.500 euro.

 

 

Muligt forbedringsområde for DV

At Forårsauktionen som et af de indtil videre få elementer der ved hingstekåringens 40-års jubilæum ikke blev en ubetinget succes, kan naturligvis være en enlig svale. Men det skuffende salg, kunne godt være anledning til at Dansk Varmblod får behov for at retænke konceptet for auktionen.

 

Her ser der ud til at være et område som Dansk Varmblod fremadrettet må søge at finde nye veje, for auktionen bør samtidig være en reklamesøjle for Dansk Varmblod, og sælges hestene ikke, er der på sigt inden ingen avl. Men så skidt skulle det nødig gå, for heldigvis er rigtig mange avlere selv gode til at formidle deres heste til salg, men en velfungerende auktion i DV regi, vil være endnu et tilbud og en alternativ afsætningskanal til de gængse salgskanaler.

 

Dyreste auktionshest springhesten Birkegårdens Conchita

Auktionens højeste gennemførte bud, blev denne gang en springhest.

 

Dyreste springhest og auktionens dyreste hest blev guldmedaljehoppen Birkegårdens Conchita e. Lavall Ask/ Calato (opdr. Heidi Rasmussen), som blev solgt for 38.500 euro.

 

Den dyreste dressurhest blev den smukke sorte 3-års hingst Five Star Nexen e. Floriscount/ Sandro Hit (opdr. Elin Houe og Hans Jul Andersen), der gik for 32.000 euro.

 

Billede

 

Det har indtil videre været et flot og vellykket arrangement i Herning ved Dansk Varmblods 50-års jubilæum, og arrangørerne kan indtil videre kun være tilfredse. Et lille skår i begejstringen blev det imidlertid til på Forårsauktionen lørdag eftermiddag, som absolut ikke blev en ubetinget succes. Dyreste springhest og auktionens dyreste hest blev guldmedaljehoppen Birkegårdens Conchita e. Lavall Ask/ Calato (på billedet), som blev solgt for 38.500 euro (Foto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 09-03-2019 kl. 22:25 og sidst rettet den 09-03-2019 kl. 22:48 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-03-20 Prominent tilskuer til 5* dessur
15-01-20 Tidsplan for Herning
18-12-19 Daniel - testrytter i Herning
12-03-19 Så er DV hingstene indsynet
10-03-19 Så er hingstene præmieret
10-03-19 Britisk sejr i 2*GP springning
10-03-19 33 hingste godkendt
09-03-19 Fortjenstmedaljer i guld til Ildsjæle
09-03-19 Josephine hurtigst i jokerspringningen
09-03-19 Patrik Kittel - interssant og underholdende


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider