Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tidsplan for Herning

Hingstekåringen i Herning er igen i år 2020 er igen et tætpakket program af årets mest spændende og alsidige hestesportsbegivenheder. Det opdaterede program ligger nu online

 

Meget at se på

Der er så meget at se på og opleve, når MCH Messecenter Herning sigen i år slår dørene op i til Dansk Varmblods hingstekåring. På vanlig vis byder programmet på en masse oplevelser ud over hovedatttraktionen selve hingstekåringen.

 

Dansk Varmblod byder på Unghestechampionat i dressur og springning, fredagens og lørdagens store underholdningsindslag, de to identiske gallashows.

 

 

Men derrudover er der også internationalt stævne i dressur og springning, showclinic i verdensklasse, dressur- og springklasser med kårede hingste, faglige foredrag, en gigantisk udstyrsmesse, hvor du kan indkøbe alt hvad hjertet begærer af udstyr til hest og rytter.

 

Hold styr på hvad du vil se

Det kan være vanskeligt når man først er i Herning at holde styr på at få set de indslag, konkurrencer og shows, som du lige synes er mest interessant for dig, da der foregår så mange ting på samme tid og indtrykkene er mange. Så det kan være nødvendigt at prioritere og planlægge lidt i forvejen.

 

Det kan derfor anbefales at studere programmet lidt i forvejen, for at udvælge netop de indlslag du har ventet hele året på at se, ligesom det kan være nødvendigt at planlægge shoppingtid ind imellem de mange spændende indslag der finder sted under afviklingen af Hingstekåringen i Herning.

 

Du finder det opdaterede program her

 

Billede

 

Hingstekåringen i Herning er igen i år 2020 er igen et tætpakket program af årets mest spændende og alsidige hestesportsbegivenheder. Det opdaterede program ligger nu online


Tilføjet d. 15-01-2020 kl. 13:27 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-03-20 Prominent tilskuer til 5* dessur
18-12-19 Daniel - testrytter i Herning
12-03-19 Så er DV hingstene indsynet
10-03-19 Så er hingstene præmieret
10-03-19 Britisk sejr i 2*GP springning
10-03-19 33 hingste godkendt
09-03-19 DV-auktionen ingen ubetinget succes
09-03-19 Fortjenstmedaljer i guld til Ildsjæle
09-03-19 Josephine hurtigst i jokerspringningen
09-03-19 Patrik Kittel - interssant og underholdende


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider